Hjem USA Las Vegas

USA: Luftig yoga i Las Vegas

0 1598

USA: Hva gjør du når byen er full av mennesker med støy og ståk, og du merker at du trenger å roe ned stressnivået? Jo, da kommer du deg opp i høyden, og nyter en stille time med yoga.

I Las Vegas kan yogaentusiaster praktisere yoga i High Roller – Las Vegas’ ikoniske pariserhjul – og nå nye høyder med sine uttøyings- og pusteøvelser.   «Yoga In the Sky», som konseptet kalles, inkluderer yogaundervisning for inntil seks gjester sammen med en profesjonell yogainstruktør. Leksjonen varer i en time, noe som tilsvarer to runder i det store hjulet. Deltakerne kan enten ta med seg sin egen yogamatte eller man låner en på stedet – og alle får en High Roller-vannflaske med hjem til minne om den unike yogaopplevelsen.   Yogaleksjonene kan reserveres på alle ukens dager fra kl. 11.30–17.00. Du må reservere minst 24 timer i forveien. Er du en morgenfugl, kan du gjøre din yoga i High Roller med soloppgangen som bakteppe. Tidspunktene varierer fra årstid til årstid.

USA: Sidestrekk i luftige omgivelser i Las Vegas

USA: Sidestrekk i luftige omgivelser i Las Vegas

 

Les også:

USA: Sex on Singelliv i New York

USA: Kasinoer i Las Vegas – der drømmen leves ut

Yvette-Marie Solem har journalistutdanning fra Norges Kreative Høyskole, og har tidligere erfaring som frilansjournalist.