Hjem Destinasjoner Europa

Bo slik under fotball-EM i Polen

0 1943

Carlsberg FanCamp:

2012-05-14 Fotball EM Carlsberg Hoved

EM i fotball skal arrangeres i Polen og Ukraina i sommer. Polen venter storinnrykk av fra hele Europa. Et velkejnt dansk bryggeri tilbyr Carlsberg Fan-leire.

Carlsberg FanCamp er fire unike “byer” for fotballfans, beliggende i Warszawa, Wroclaw, Gdansk/Sopot og Poznan. De er klare for å ta i mot fans fra hele Europa og fra Polen. I hver av disse ”byene” vil fotballfans kunne finne:- lukket overnattingsområde med dusjanlegg- den beste fotballfølelsen under UEFA EURO 2012™- sand, palmer og solstoler- trygge forhold og sikkerhet- alle tilbud åpne til kl. 23.00- internasjonalt publikum fra hele Europa- konserter, opptredener, show- restauranter, butikker- elektronisk adgangssystem

OvernattingssonenOvernattingssonen er et komfortabelt campingområde med tusenvis av sengeplasser I et bevoktet område. Et sted for trygg og komfortabel avkobling etter en dose med spennende fotballopplevelser. Alle overnattingssonene er utstyrt med sanitæranlegg av høyeste standard.

Carlsberg FanCamp har gode forbindelser til stadionanlegg, fan-soner og bysentrum. Ulike former for transporttilbud vil hjelpe tilskuerne med å finne veien mellom fotballarenaene og andre viktige steder på en enkel måte. Takket være det effektive transportssystemet, vil du alltid være i begivenhetenes sentrum, og samtidig komme deg trygt tilbake til ditt overnattingssted.

 

Overnattingssonene er et glimrende alternativ til å bo på hotell – det innebærer komfort, frisk luft og moro med andre fotballfans fra andre deler av verden.

Hva tilbyr så overnattingssonene?• Komfortabel overnatting I våre dobbelttelt• De beste prisene• Toaletter og dusjanlegg• Resepsjon og informasjon 24 timer i døgnet/7 dager i uka• Vakthold 24 timer i døgnet / 7 dager i uka• Døgnåpen dagligvarebutikk• Oppbevaring for stor baggasje• Direkte transport til/fra stadion og fan-soner• Sportsaktivteter og begivenheter for besøkende• Underholdning i et internasjonale miljø med andre Carlsberg FanCamp gjester fra mange landAvkoblingssonenEkte sandstrender midt I byen! Komfortable solstoler I den varme sanden, hvor du kan slappe av I skyggen av palmer og nyte ditt favorittøl fra Carlsberg. Du kan spille sandvolleyball med dine venner, lytte til god musikk og lade opp til kveldens begivenheter.

SportssonenI sportssonen har alle fans muligheten for selv å bli idrettsutøver og føle spenningen til en slik utøver. Her kan du være aktiv, teste deg selv, og du vil ha mye moro og muligheter til å vinne. Det er en mulighet for å konkurrere i en vennlig atmosfære og trene sammen med andre gjester på Carlsberg FanCamp. Fotballbaner venter på deg, der et lag av profesjonelle underholdere organiserer turneringer og morsomme konkurranser i ulike øvelser.

Den praktiske websiden http://www.carlsbergfancamp.pl/en fungerer som en sentral for bestilling og som en kilde til informasjon om leirene. Her finner du en mengde spørsmål og svar, i tillegg til informasjon om vertskapsbyene, turistattraksjoner og mye mer.

TorunTorun ligger nesten nøyaktig midt mellom de tre spillerbyene for fotball-EM 2012: Warszawa, Gdansk og Poznan. Selv om byen er interessant for turister hele året, er den ekstra gjestfri for fotball-fans denne sommeren. Denne byen, som står på UNESCO sin liste over bevaringsverdige kulturminner, og som er fødested for Copernicus, har utviklet et eget program for de som velger Torun som sin base under mesterskapet.

Feiringen starter allererede den 26. mai, da torget i gamlebyen gjøres til det regionale hjertet av fotball-aktiviteten. Euro Picnic vil være en heldags utendørs begivenhet med kulturelle og sportslige aktiviteter. Dette er den første av hovedaktivitetene i programmet for Torun 2012.

En fargerik parade på stylter, der alle deltagerlandenes flagg presenteres, akkompagnert av trommer, inviterer både lokalbefolkning og turister til fest. Det vil være en mengde aktiviteter for barn og unge i den spesielle barnesonen. Andre aktiviteter omfatter utforming av fotball-artikler, ansikts- og hårmaling, tatovering, demonstrasjon av fotballspillet SOCATOTS for førskolebarn på et speielt område, Playstation-spill, fotballspill og fotballkonkurranser, miniturneringer, fotballbord med levende spillere, riding på store baller, cheerleading-show, dans og freestyle fotballshow, fotball-karaoke, en oppblåsbar racervogn, konkurranser med flotte premier fra scenen etc.

Fan-sonen i Torun vil bli lokalisert ved hovedveien langs elven (Bulwar Filadelfijski), Hovedelementet i sonen vil være en stand med en bar, der alle kamper fra sluttspillet overføres på storskjerm. Sonen kommer også til å ha en VIP-lounge, en frisør, en kvinnesone, en fotball-barnehage etc.. Det vil være en rekke begivenheter for hele familien, en oppblåsbar racervogn, miniturneringer, konserter og en rekke andre attraksjoner for å underholde deg. Den spesialutviklede websiden www.2012.torun.pl vil hjelpe deg med å finne overnatting, turistattraksjoner og annen nyttig informasjon.