Hjem Destinasjoner

Visningsturer – Drømmen om Spania og Costa Blanca

0 1046
visningsturer

Vi har erfaring med salg og formidling av boliger til nordmenn i Spania siden 1995. I løpet av denne tiden har vi solgt og formidlet omkring 900 enheter, hovedsakelig i området rundt Torrevieja. I den senere tid også en del i Murcia regionen på Costa Calida.

Vi er svært stolte over å være en av de få, om ikke den eneste, som tilbyr et totalkonsept i Spania.

Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, men vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom vårt søsterselskap, Servicesenteret. Dette selskapet oppbevarer nøkler og gjør selvangivelser for flere hundre norske boligeiere hvert år.

Siste nytt

Vi i SydenHus er opptatt av å følge med i markedet og fornye og forbedre oss hele tiden. Nå har vi tatt neste steg.

Vi ønsker å være en totalleverandør i vårt område. Derfor har vi nå inngått samarbeide med flere aktører innen blant annet interiør, design, boligservice, transport og finansiering.

 

Vi har også valgt å fornye oss med tanke på markedsføring og vi har derfor gjennomført et spennende prosjekt hvor vi har filmet et kundepar gjennom hele kjøpsprosessen:

Drømmen om Spania

SydenHus har i samarbeid med blant annet Wannabees film og TV laget en serie på 10 episoder à 5 -10 minutter.

Disse viser hele saksgangen ved boligkjøp i Spania. Serien følger et par fra Sandefjord, helt fra de sitter på nettet og surfer hjemme, til de flytter inn i sitt nybygde hus. Hele prosessen tar ca 1 år.

Episodene kommer ut hver fredag på www.vikingposten.no og Sydenhus sin facebookside.

Du kan se episodene på www.sydenhus.no/video

Visningsturer:

SydenHus arrangerer visningsturer kontinuerlig. De aller fleste av våre kunder har startet prosessen med en visningstur i den hensikt å gjøre seg kjent med områder og bolig typer. Vi vet at bilder ikke alltid forteller sannheten, derfor bør man danne seg sitt eget inntrykk.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten noe press av noe slag. Dere får rikelig med egentid, og vi er i motsetning til mange andre, ikke redd for at dere skal se hva andre tilbyr. Her spiller vi med åpne kort, og har ingenting å skjule. Ved brukt kjøp får du gjerne møte den gamle eieren, eller utbyggeren, ved nytt kjøp.

Vi har valgt en modell som betinger at du bestiller og betaler din flybillett selv. Deretter bestiller vi, og betaler, hotell for deg og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Når du handler gjennom SydenHus er du i trygge hender!

Costa Blanca (spansk for Den hvite kyst) er en 200 km lang kyststrekning i Alicante Provinsen i Regionen Comunidad Valenciana i det østlige Spania.

Verdens helseorganisasjon anbefaler klimaet i området som en av de beste mikroklimaer i verden – ikke for varmt om sommeren eller for kaldt om vinteren. I gjennomsnitt er det 320 solskinnsdager hvert år som gjør dette området ideelt å feriere i hele året.

Vi selger boliger på Costa Blanca Syd,
med utgangspunkt i Torrevieja.

Torrevieja er en populær by både for ferieturister og fastboende, og går for å være en av de mest internasjonale byene i Europa.

Byen ligger ca. 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og har en fast befolkning på ca. 100.000. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby og er i dag en av Europas største saltprodusenter. Byen er plassert mellom sjøen og to store saltlaguner, kalt salinas.

Torrevieja og nærområdet har mye å by på; flotte strender, strandpromenade og hyggelige restauranter og barer. Det finnes mange ulike aktiviteter både på hav og land som golf, vannskuter, riding, badeland, tivoli m.m. Det finnes også norsk skole og sjømannskirke.

Bolig Invest Spania S.L. – SydenHus – Telefon 0034 6969 08835www.sydenhus.no