Home Tags Posts tagged with "Båt, cruise, hav"

Båt, cruise, hav

2013-10-18 Holland Amerika Cruise.jpg

Seks nye ruter og 17 overnattingshavner er blant høydepunktene på Holland America Lines cruiseprogram for Europa i 2014.

2013-05-21 Gøtakanal Hoved.jpg

Båtfolkets endrede ferievaner gjør at Gøta kanal tenker nytt foran sesongen 2013. I år lanseres billetter for kortere båtreiser på kanalen, og det innføres ny prisklasse for de minste båtene.

2013-04-30 Stena Line.jpg

Stena Line skjerper konkurransen for båtreiser til Fredrikshavn. Nå tilbyr de”buss-til-båt” fra hele 100 holdeplasser. Samtidig lanseres nå i samarbeid med YESMS VISA et nytt kreditt- og fordelskort.

2013-04-04 Surfeferie Mexico.jpg


Mexico er kanskje ikke det første landet man tenker på når man begynner å planlegge neste surfetur, men det er virkelig verdt å sjekke ut. Noen av verdens beste surfestrender ligger nemlig her.

2013-03-25 Nordlys.jpg

Nordlysets aktivitet varierer i styrke fra år til år i en elleve-årig syklus – tilsvarende solens. I følge syklusen ble denne vinteren den store nordlysvinteren.Men det kommer igjen - hver vinter!

2013-03-15 Seilas Holland.jpg

Kappseilaser på Nordsjøen lokker et stort publikum og dyktige1500 seilere invaderer Haag for den årlige Delta Lloyd North Sea Regatta.

2013-02-27 cruise.jpg

Noen få dager, en uke, kanskje to? Eller hva med hele jorden rundt? Reiseklare nordmenn blir stadig mer bevisste på hva en ferie bør inneholde, og få steder ser ut til å friste mer enn det åpne hav.....

2012-01-09 Cruise Hoved.jpg

Ferieformen cruise har tatt av for fullt. Over herler vertden. I fjor dro nesten 21 millioner til sjøs på ferie. - Men selv en cruiseferie bør planlegges nøye for å få det beste ut av turen. Hør hva spesialisten Johnny Bråthen i Cruise.no mener!

Denne vinteren sies å bli den store nordlysvinteren, og Nord-Norge er et av de aller beste stedene å oppleve det spektakulære værfenomenet. Dra på opplevelsesferie med nordlyset som utgangspunkt!

Denne vinteren sies å bli den store nordlysvinteren, og Nord-Norge er et av de aller beste stedene å oppleve det spektakulære værfenomenet. Dra på opplevelsesferie med nordlyset som utgangspunkt!

Populært denne uken

2013-09-20 Bangkok-aktiviteter.jpg

Bangkok er blitt en av verdens mest populære byer, og overgår London, Paris, Roma og New York. Her samles asiatisk kultur, historie, shopping, matopplevelser, natteliv og avkobling ved bassenget på hotelltaket.