Home Tags Posts tagged with "Jul & høytider"

Jul & høytider

2013-11-25 Jul i Praha Hoved

Juleforberedelsene er i full gang i store deler av Europa, og den britiske avisen The Daily Mirror har kåret julemarkedet i Praha nok en gang til å være Europas beste.

2013-05-16 SAS Video.jpg

SAS er helt inn på lavprisselskapenes prisnivå med Ungdomsbilletten sin. Med en vittig video (se inne i artikkelen) forteller flyselskapet at det er like billig å fly SAS som med lavpriskonkurrentene.

2012-12-21 Jul på Grønland Hoved.jpg

På mange måter feires julen på samme vis som i Norge. Men det er likevel forskjell. Og med stor julegran fra et skogdekt land i Europa.

2012-12-18 Nissen i Sverige.jpg

Hvor bor nissen? Finnene mener Finland, nordmennene mener Norge. Nå er svenskene overbevist om at han bor i Sverige. Uansett, her er svenskenes "bevis". Prøv selv!

2012-12-06 Julemarked Tsjekkia.jpg

Praha finner du et overdådig julemarked med et stort utvalg av spesialiteter, gaveideer med mer. Markedet er rammet inn i vakre, historiske og som oftest snødekte omgivelser. Britiske The Daily Mirror kårer julemarkedet til Europas beste.

2012-12-06 Julemarked Tallinn.jpg

Å komme i den rette stemningen før jul trenger ikke å koste skjorta. Med herlig atmosfære og gammeldags romantikk gir julemarkedet i Tallinn deg julestemning på sitt beste.

2012-12-01 Julemarked Italia Piemonte.jpg

Italia har mange flotte arrangermenter i jul- og nyttårshelgen. Her er en oversikt over noen av landets muligheter. En egen stemning legger seg i disse tider over landet syd for Alpene.

2012-12-01 Julemarked Polen.jpg

Flere av de største polske byene har store julemarkeder og disse er blittt hovedattraksjoner for turister som planlegger sine turer i desember for å gjøre julehandel.

2012-12-01 Julemarkeder i Europa Dresden.jpg

Om du skulle foretrekke svensk hvitvinsgløgg eller tysk glühwein, grillede kastanjer, pepperkaker, klementiner eller bratwurst, så vil julemarkedene alltid garantere en magisk stemning uansett sted.

2012-11-12 Julemarkeder Hoved.jpg

Adventsmarkeder med vakre julelys og stemningsfulle boder er en obligatorisk del av førjulstiden i alle tyske byer. Nå er det full fart i landets nordligste delstat, Schleswig-Holstein. Da inviterer nemlig herregårdene ved Østersjøen og i innlandet til sine julemarkeder.

Populært denne uken

2013-09-20 Bangkok-aktiviteter.jpg

Bangkok er blitt en av verdens mest populære byer, og overgår London, Paris, Roma og New York. Her samles asiatisk kultur, historie, shopping, matopplevelser, natteliv og avkobling ved bassenget på hotelltaket.