Home Tags Posts tagged with "Musikk"

Musikk

En gammel, vakker irsk sang heter ”Galway Bay”. Flere store sangstjerner har sunget den, blant annet Celtic Woman, Johnny Cash, Bing Crosby, Daniel O’Donell...

Sverige: Besøker du den svenske hovedstaden i løpet av året, har du en gyllen mulighet til å fylle på kulturkvoten. I 2016 kan Stockholm...

Sverige: Swedish House Mafia-medlemmene Axwell and Ingrosso, Turboneger, Mötley Crüe, den tidligere Guns N’ Roses-gitaristen Slash og Timbuktu er noen av artistene som skal opptre i...

Skal vi danse: Mens vi venter i spenning på sesongpremieren i det populære «Skal vi danse»programmet førstkommende lørdag, guider vi deg til noen spennende...

Route 66, Chicago, Memphis, Nashville, Clarksdale og New Orleans. Fjellandskapet Appalachian Mountain i North Carolina, Hillbilly-land, Cherokee-reservat og bluesfestival!

2013-02-15 Jazz Bremen.jpg

Den gemyttlige hansabyen Bremen er en særdeles aktiv kulturby og har blant annet befestet sitt ry som arrangør av den meget velrenommerte jazzfestivalen jazzahead!, en av Europas aller fremste.

2012-11-22 ABBA-museum.jpg

Musikkinteresserte nordmenn kan nå oppleve ABBA på nært hold når de besøker Sverige. Den svenske popgruppen får som en av svært få musikkgrupper sitt eget museum hvor fansen kan gjenoppleve svensk og internasjonal pophistorie.

2012-11-09 Dominikanske Republikk.jpg

Den Dominikanske Republikk i Karibia er et av de beste ferieland i verden å besøke. Konklusjonen kommer fra Lonely Planet, som har vurdert de mange feriestedene i verden og nettopp offentliggjort sin Topp 10-liste for 2013.

2012-05-14 Fotball EM Carlsberg Hoved

EM i fotball skal arrangeres i Polen og Ukraina i sommer. Polen venter storinnrykk av fra hele Europa. Et velkejnt dansk bryggeri tilbyr Carlsberg Fan-leire.

2012-01-11 RL Tanzania Zanzibarfestival Hoved

I år er det 9. gang at festivalen Sauti za Busara arrangeres på Zanzibar. Det skjer 8. til 12. februar.

Populært denne uken

2013-09-20 Bangkok-aktiviteter.jpg

Bangkok er blitt en av verdens mest populære byer, og overgår London, Paris, Roma og New York. Her samles asiatisk kultur, historie, shopping, matopplevelser, natteliv og avkobling ved bassenget på hotelltaket.