Home Tags Posts tagged with "Natur, Safari & Villmark"

Natur, Safari & Villmark

2013-06-20 Valderds naturpark.jpg

Gamlestølen Naturpark blir Valdres nye destinasjonsområde. Området ligger i Etnedal kommune og består totalt av over 100 000 mål med skog- og fjellområder.

2013-06-03 Slow trend.jpg

Slow Travel innebærer at man virkelig drar i håndbremsen og opplever stedene man besøker på en genuin måte.

2013-05-13 Sverige spill.jpg

VisitSweden lanserer nå spillet «Bohusläns perler», som tar sikte på å gi en ny og realistisk brukeropplevelse. Spillet foregår inne i Google Street View og går ut på å finne Bohuslänskystens skjulte perler for å løfte turismen til området denne våren og høsten.

2013-03-25 Nordlys.jpg

Nordlysets aktivitet varierer i styrke fra år til år i en elleve-årig syklus – tilsvarende solens. I følge syklusen ble denne vinteren den store nordlysvinteren.Men det kommer igjen - hver vinter!

2013-03-18 Den blå planet.jpg

Et 9000 kvm akvarium på Amager overtar nå for det gamle på Charlottenberg i København. Fredag åpnes dørene for publikum. Opplev vinden på Færøyene og regnskogen i Amazonas.

20123-03-16 Gnukalving.jpg

Naturens egen store scene: Nå fødes en halv million gnukalver, mens løvene lurer i gresset.

2013-02-11 Skiforeningen.jpg

Nordmenn elsker naturen og ikke minst å gå på ski. Været kan være lunefullt og det er ikke alltid like greit å vite om løypene er preparert eller ei. Les om unik kartløsning fra Skiforeningen.

Denne vinteren sies å bli den store nordlysvinteren, og Nord-Norge er et av de aller beste stedene å oppleve det spektakulære værfenomenet. Dra på opplevelsesferie med nordlyset som utgangspunkt!

Denne vinteren sies å bli den store nordlysvinteren, og Nord-Norge er et av de aller beste stedene å oppleve det spektakulære værfenomenet. Dra på opplevelsesferie med nordlyset som utgangspunkt!

2012-11-02 Kilimanjaro Martin Fremstad Hoved.jpg

Jeg husker ikke hva jeg leste først, Hemingways novelle ”Sneen på Kilimanjaro”, eller Aasheim og Tollefsens ekspedisjonsbok ”Fem fjell”. Bare at det i denne perioden ble sådd et frø. Et frø som sakte fikk spire.

Populært denne uken

2013-09-20 Bangkok-aktiviteter.jpg

Bangkok er blitt en av verdens mest populære byer, og overgår London, Paris, Roma og New York. Her samles asiatisk kultur, historie, shopping, matopplevelser, natteliv og avkobling ved bassenget på hotelltaket.