Home Tags Posts tagged with "Sommer, sol & syden"

Sommer, sol & syden

2013-11-06 Alicante 1400.jpg

Her kan du lese hva hver soltime koster. Dyrest er Moskva. billigst er Alicante. FOREX Banks har laget en Solindeks for 34 reisemål.

2013-10-18 Karibia kiting.jpg

Karibia har mer å by på enn høye drinker på stranden og kokosnøtter i trærne. I Cabarete på nordkysten av Den dominikanske republikk finner du noen av verdens beste vannsportstrender.

2013-07-05 Dominikanske Hoved.jpg

De små og fine boutique-hotellene i Den dominikanske republikk blir stadig mer populære. Hotellene lokker med spesielle opplevelser for turister som foretrekker utsøkt luksus og eksklusive forhold på ferie i Karibia.

2013-05-31 Filminnspillinger Hellas.jpg

Hellas er kjent for sine naturskjønne drømmeøyer, pittoreske småbyer og ikke minst milelange strender som lokker til seg forfrosne nordboere året rundt.

2013-05-16 SAS Video.jpg

SAS er helt inn på lavprisselskapenes prisnivå med Ungdomsbilletten sin. Med en vittig video (se inne i artikkelen) forteller flyselskapet at det er like billig å fly SAS som med lavpriskonkurrentene.

2013-05-13 Sverige spill.jpg

VisitSweden lanserer nå spillet «Bohusläns perler», som tar sikte på å gi en ny og realistisk brukeropplevelse. Spillet foregår inne i Google Street View og går ut på å finne Bohuslänskystens skjulte perler for å løfte turismen til området denne våren og høsten.

2013-05-10 Vin i butikk.jpg

Nå kan du kjøpe butikkvin i din lokale nærbutikk om det er Norgesgruppen, Rema eller Coop. First Cape 4,7 % er en ny serie vin som norske forbrukere nå kan kjøpe i matbutikkene. Det blir enklere å handle inn vin på vei til hytta eller casmpingplassen.

2013-05-08 Vintur Tsjekkia.jpg

Tsjekkia er lite benyttet feriemål kombinert med vinturer. Landet kan by på spennende og prisbelønte viner. September er tiden for friske sykkelturer, historiske slott – og vinsmaking.

2013-05-16 Capro bobil.jpg

Nå som sommerferien står for døren, kommer drømmen om å reise med frihet. Bobil er en av disse mulighetene. Ta med hjemmet på tur.

2013-04-26 Norwegian-Bjørn og flyvertinne.jpg

Populære video- og TV-innslag er såkalte gags med skjult kamera. Det setter lattermusklene i gang umiddelbart. Nå tar flyselskapet Norwegian i bruk skjult kamera i sine videoreklamer. Nedenfor kan du se en av disse.

Populært denne uken

2013-09-20 Bangkok-aktiviteter.jpg

Bangkok er blitt en av verdens mest populære byer, og overgår London, Paris, Roma og New York. Her samles asiatisk kultur, historie, shopping, matopplevelser, natteliv og avkobling ved bassenget på hotelltaket.