Home Tags Posts tagged with "Vinter, snø & ski"

Vinter, snø & ski

2013-05-16 SAS Video.jpg

SAS er helt inn på lavprisselskapenes prisnivå med Ungdomsbilletten sin. Med en vittig video (se inne i artikkelen) forteller flyselskapet at det er like billig å fly SAS som med lavpriskonkurrentene.

2013-03-25 Nordlys.jpg

Nordlysets aktivitet varierer i styrke fra år til år i en elleve-årig syklus – tilsvarende solens. I følge syklusen ble denne vinteren den store nordlysvinteren.Men det kommer igjen - hver vinter!

RL Holmenkollen.jpg

Oslo har verdens mest berømte skiarena. Og denne helgen er Holmenkollrennet igang igjern! Holmenkollen igjen å vise frem verdens beste publikum. I år har både kombinert og hopp kvinner sin finale i verdenscupen i Holmenkollen.

2013-02-11 Skiforeningen.jpg

Nordmenn elsker naturen og ikke minst å gå på ski. Været kan være lunefullt og det er ikke alltid like greit å vite om løypene er preparert eller ei. Les om unik kartløsning fra Skiforeningen.

2012-01-08 Abruzzo.jpg

Det er kanskje ikke snø og vinter de fleste nordmenn forbinder med Italia, men midt på den italienske halvøya banker et hjerte av snø blant de høye toppene i Appenninene – det er Abruzzo.

Denne vinteren sies å bli den store nordlysvinteren, og Nord-Norge er et av de aller beste stedene å oppleve det spektakulære værfenomenet. Dra på opplevelsesferie med nordlyset som utgangspunkt!

Denne vinteren sies å bli den store nordlysvinteren, og Nord-Norge er et av de aller beste stedene å oppleve det spektakulære værfenomenet. Dra på opplevelsesferie med nordlyset som utgangspunkt!

2012-10-01 ITALIA Cortina Dobbiaco i Tour HOVED.jpg

I februar arrangeres igjen det årlige turrennet Granfondo Cortina-Dobbiaco i Tour de Ski løypa. Denne er regnet for å være Italias vakreste langrennsrute gjennom Dolomittene, et UNESCO naturverdensarvområde. Påmelding pågår nå.

2012-10-10 Vestlia Resort.jpg

Vestlia Resort på Geilo er blitt kåret til Norges beste skisted. Det er World Travels Award som tildeler skisentret det som kalles reiselivets Oscar.

Cortina 0912 Hoved

Dolomittenes dronning – ditt neste valg? Vakre Cortina i Veneto, Nord-Italia legger alt til rette for norske skigjester.

Populært denne uken

2013-09-20 Bangkok-aktiviteter.jpg

Bangkok er blitt en av verdens mest populære byer, og overgår London, Paris, Roma og New York. Her samles asiatisk kultur, historie, shopping, matopplevelser, natteliv og avkobling ved bassenget på hotelltaket.