Hjem Aktuelt Gjør et feriekupp på Black Friday

Gjør et feriekupp på Black Friday

av Trond Thorud
Gjør et feriekupp på Black Friday

Årets største shoppingdag er snart her. Black Friday er i år på fredag 26. november. Mange forbinder Black Friday med nedsatt pris på detaljhandel – med sannheten er at du kan spare mange penger på reiser og ferieturer denne dagen. 

Hos Reiseliv finner du alt du trenger av informasjon før du bestiller turen, hva du kan gjøre for å få en så behagelig reise som mulig og tips om hvordan du, med litt planlegging, kan bestille den billigste turen på Black Friday.

Slik får du de beste reisetilbudene under Black Week

  • Sammenlign prisnivå både før og under Black Friday. Jo mer prishistorikk du har dess lettere er er det å se igjennom “luretilbud” på Black Friday.
  • Meld deg på nyhetsbrev hos hotell, reisearrangører og flyselskap- da får du siste nytt først!
  • Vær kritisk – sjekk at reisearrangøren er seriøs. Les andre kunders vurderinger og se etter kvalitetsstempel
  • Betal med et kredittkort –  da har du lovfestet rett til å kreve tilbake penger fra banken ved tvister om reklamasjon og angrerett.
  • Følg nøye med på nettsider under Black Friday så du ikke går glipp av oppdaterte tilbud. 

Luftige priser på Black friday 

Alle de største reiseselskapene bruker å ha gode tilbud på Black Friday og under Black Week. Har du planlagt å reise på ferie til neste år så bør du følge godt med på prisene både før og under Black week. Både charterselskap, regulær fly og hotell bruker å ha fantastiske Black Friday tilbud.

Charter-kupp under Black Week

De største reisearrangørene publiserere Black Friday tilbud på sine nettsider. Skal du bestille på chartertur anbefaler vi at du følger nøye med på sider som Tui.no, Apollo og Ving. 

Meld deg på nyhetsbrev hos reisearrangørene så får du mail når de drar igang sine kampanjer. Apollo publiserer sine Black Friday-tilbud tidlig på morgenen og reklamerer med at det kommer finnes reiser for enhver smak. Tui legger ut sine tilbud fredag 26. november. 

Flere søkemotorer for reiser hadde i fjor Black Friday tilbud. Solfaktor hadde i fjor en Black Friday rabattkode med 500 kroner i avslag på alle pakkereiser. Nazar har tidligere år hatt 2000 kroner i rabatt per voksen på utvalgte hotell.

Regulær fly Black Friday

Både Sas og Norwegian har tradisjonelt hatt bra tilbud på Black Friday. Men glem ikke å sjekke de mindre flyselskapene som Widerøe også. Det skal også bli spennende å se om siste tilskudd i Norges flypark – nemlig  Flyr kommer med noen gode Black Friday priser i år.

Sov billig – gjør feriekupp på Black Friday på hotell og overnatting

De fleste store hotellsøkemotorer har gode tilbud under Black Week. Vårt tips er å melde deg opp på nyhetsbrev hos de største søkemotorene som hotels.com – da får du nyheter først. Det er også smart å holde øye med Choice hotels, Scandic og andre hotellkjeder.

Gjør et feriekupp på Black Friday

Skal du kjøpe ferie på nettet?

Om du finner et bra tilbud og bestemmer deg for å slå til anbefaler vi at du betaler ferieturen med et kredittkort. Da er du du er beskyttet av finansavtaleloven om du skulle få problem med bestillingen. Se de beste kredittkort til ferien her 

Flere kredittkort har også avbestillingsforsikring og reiseforsikring inkludert om du betaler mer enn 50% av reisen med kortet.

Liker du artikkelen Gjør et feriekupp på Black Friday så gi oss en like på Facebook. Kikk innom Reiselivs Linkedin og Instagram også.

Ikke glem å bestille vår Temamelding som du vil få tilsendt på epost.

Du vil sikkert like disse artiklene også