Home Aktuelt Mye glede ved å trene også når du har ferie

Mye glede ved å trene også når du har ferie

by Content Marketing

På med gode sko og behagelig treningstøy, ut og trene, springe i frisk luft og kjenne kreftene øke. Ferie ingen unntak. Nå finnes det også trådløse sportsprodukter som er svettesikre, stabile, ulikt utformet og med den beste lyden, slik at du yter ditt beste. Slik som BlackBeat FIT, en modellrekke med flere muligheter.

Plantronics en pioneer innen trådløs lydteknologi, kan i dag annonsere flere produkter fra den kritikerroste BackBeat FIT serien. FIT produktene er en serie trådløse sportsprodukter som passer alle med en aktiv livsstil. De nye produktene er BackBeat FIT 300, BackBeat FIT 500, BackBeat FIT Training Edition og BackBeat FIT Boost Edition. Begge de to sistnevnte tilbyr en eksklusiv samarbeidsavtale med PEAR Personal Coach App.

– BackBeat FIT familien byr nå på flere ulike designer og funksjoner, men alle utviklet for en aktiv livsstil. De tåler svette, sitter stabilt er veldig komfortable uansett aktivitet – perfekt for enhver form for trening – enten du er på utkikk etter et smart sportsheadsett som tilbyr treningsveiledning og coaching underveis i økten, eller du bare vil ha noe komfortabelt og stilig som sitter godt, forteller Rolf A. H. Gjerdsjø, salgsansvarlig i Plantronics Norge.

BackBeat FIT-familien leverer topp funksjonalitet som Plantronics-hodetelefonene er kjent for, inkludert god komfort, stabilitet og lang batterilevetid. Med Plantronics signaturlyd inspirerer disse lanseringene enhver treningsopplevelse fra vekt og yoga trening til avanserte maraton eller triatlon økter. Gode priser, freshe farger og ulik design, gjør det mulig å finne det headsettet som motiverer deg i din sport.

Et nytt partnerskap med PEAR Personal Coach App betyr at brukerne nå kan ta treningen til et nytt nivå ved å bruke trådløs frihet med interaktiv coaching med produktene BackBeat FIT Training Edition og BackBeat FIT Boost Edition. Kanskje trenger du ikke å bruke tusenvis av kroner på personlig trener, for med PEAR Personal Coaching App på mobilen, får du en app som er et ideelt supplement til Plantronics BackBeat FIT. Appen vil motivere deg til

å fullføre din beste treningsøkt og er ledet av kjente trenere som Andrew Kastor(trener verdens beste løpere) Deena Kastor, (verdensrekord løp)og forfatter og triatlon trener Matt Dixon. Brukerne vil ha ubegrenset tilgang til

12 treningsøkter med disse kjente trenerne og seks måneders tilgang til hele PEAR-treningsbiblioteket som inkluderer personlige tilbakemeldinger gjennom hele programmet for å oppnå det beste treningsresultatet1.

Les her om BackBeat FIT familien:

BackBeat FIT 300 en av verdens letteste Bluetooth® hodesett, designet for enkelt kombinere sport og hverdag. BackBeat FIT 300-serien med trådløse ørepropper tilbyr en diskret, ultralett, bærbar og svette- sikker design som holder seg stabil og blokkerer uønsket støy. Laget med lavfriksjonskabel, seks timers batterilevetid og patentert øreproppdesign, som gjør BackBeat FIT 300-serien til en perfekt match for både aktiv og daglig bruk, samtidig som den byr på super lyd.

BackBeat FIT 500 utviklet for deg som liker å være aktiv, men ønsker et headsett som ligger over øret.

BackBeat FIT 500 serien byr på en altoppslukende lytteopplevelse før, under og etter treningen – opp til

18 timers batterilevetid, beskyttet mot svette og myke, komfortable øreputer som stenger uønsket støy ute og byr på dyp, rik lyd.

BackBeat FIT Training og BackBeat FIT Boost Editions er bygget på Plantronics kjente BackBeat FIT vanntette headsett og tilbyr to nye funksjoner for å hjelpe brukerne til å utfordre seg selv til å yte sitt aller beste. BackBeat FIT Training Edition inkluderer ubegrenset tilgang til 12 håndplukkede PEAR Personal Coaching App treningsøkter og seks måneders tilgang til PEAR + -medlemskap. Boost Edition inneholder

alt det Training byr på, men i tillegg en IPX5-klassifisert vannavstøtende lomme som gir opptil 10 ekstra timer med lyttetid og et hurtigtørkende sportsnett. En berøringsfølsom batterimåler viser statusen til hodetelefonene og ladeposen. Begge versjonene leveres med en «open-ear» funksjon, slik at brukerne er oppmerksomme på omgivelsene rundt, noe som er avgjørende for utetrening.

Pris og tilgjengelighet

BackBeat FIT 300 vil være tilgjengelig fra oktober i fire ulike fargekombinasjoner – svart/grå, mørkeblå/blå

grå/limegrønn og grå/korallrosa– veiledende utpris: kr 999,-.

BackBeat FIT 500 vil være tilgjengelig fra november hos utvalgte forhandlere i fargene – blågrønn og svart –

veiledende utpris: kr 999,-.

BackBeat FIT Boost Edition vil være tilgjengelig fra november hos utvalgte forhandlere i fargene – black core and power blue – veiledende utpris: kr 1599

BackBeat FIT Training Edition blir tilgjengelig i 2018, fargene black core and power blue, veiledende utpris: kr 1299,-.

For mer informasjon om disse produktene, gå til: www.plantronics.co

Plantronics prisvinnende BackBeat familie

BackBeat FIT produktene er de siste tilskuddene i Plantronics BackBeat portfolio av trådløse lydprodukter. Andre BackBeat stereo Bluetooth® hodetelefoner inkluderer BackBeat 500, budsjettvennlige og komfortable Bluetooth® stereo hodetelefoner; BackBeat PRO 2, prisvinnende hodetelefoner med aktiv støykansellering, BackBeat GO 3, trådløse øreplugger som gir levende high-res lydkvalitet; BackBeat SENSE, et smart on-ear hodesett med sensorteknologi; og BackBeat 100, et headsett hvor bøylen ligger i nakken, svært lett utformet, slik at det kan brukes hele dagen. Hvert av disse produktene tillater brukere å ta telefoner i tillegg til å nyte favorittmusikken sin- kvalitet, holdbarhet, komfort og best-in-class erfaring som kunder forventer fra Plantronics er selvsagt ivaretatt.

OM PLANTRONICS

Plantronics er en av verdens ledende leverandører innenfor lydprodukter til arbeidslivet og private forbrukere. Vi utvikler

intelligente og tilpassningsdyktige løsninger som støtter våre kunders viktigste kriterier: krystallklar lydgjengivelse og støyreduksjon med kompromissløs kvalitet og service. Våre løsninger benyttes verden over av forbrukere og selskaper, og er den optimale løsningen i åpne kontorlandskap. Fra samlede kommunikasjon og kundeservice løsninger, til dataanalyser og Bluetooth headset –Plantronics leverer kvalitetsprodukter og løsninger som kundene kan lene seg på i dag og i framtiden. For mer informasjon, vennligst besøk www.plantronics.com.

Om PEAR Sports

PEAR Sports leverer en nyskapende og intuitiv teknologi som veileder brukerne trinn for trinn gjennom hele treningen. Med over 500 unike treningsprogrammer, inkludert løping, sykling og styrke, kan brukerne oppleve interaktive lydøkter i sanntid og personlig trening fra noen av verdens mest talentfulle idrettsutøvere og treningseksperter. Ved hjelp av biofeedback og data, tillater PEARs interaktive programvare sine brukere å trene smartere, holder dem motiverte gjennom hele prosessen. PEAR hjelper den daglige treningsentusiasten til å oppnå bedre resultater, raskere. Se: www.pearsports.com | @pearsports

 

Thor Hushovds sykkeltips; Lofoten, Lyngen og Helgeland

– Det finnes sykkelstier i Lyngenfjorden som går opp mot 1.000 meter over havet, og utsikten på toppen er uslåelig, sier den tidligere verdensmesteren Thor Hushovd.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.