Home Aktuelt Smarte reisevennlige gaver for bedrifter

Smarte reisevennlige gaver for bedrifter

by Content Marketing

Har du noen gang tenkt på hvordan du kan gjøre reiseopplevelsen bedre for både ansatte og kunder? En smart metode er ved å gi praktiske og tilpassede gaver. Mange bedrifter ser verdien av å gi bort reisevennlige gaver som kan brukes mange ganger. Et populært valg er hettegensere med logo, som er både komfortable og nyttige for de som er ofte på farten. Det finnes mange andre kreative alternativer også!

Foto: Annonsør/Aktuelt

Hvorfor praktiske gaver er ideelle for reisende

Reisende setter stor pris på lette og kompakte gaver som ikke tar mye plass i bagasjen. Slike gaver kan være alt fra sammenleggbare vannflasker til bærbare ladere. Fordelen med disse gavene er at de ikke bare er nyttige, men også kan tilpasses med firmalogoer eller spesielle design. Dette gir en ekstra personlig touch og sikrer at mottakerne alltid husker hvor de fikk gaven fra.

Personlige sammenleggbare vannflasker

Sammenleggbare vannflasker er et fantastisk eksempel på en praktisk gave som enkelt kan tilpasses. Disse flaskene tar nesten ingen plass når de er tomme, men rommer likevel nok væske når de fylles opp. De er også miljøvennlige, da de reduserer behovet for engangsflasker. Ved å trykke firmalogoen din på flaskene, kan du sørge for at brukerne alltid har merkevaren din i bakhodet, uansett hvor de reiser.

Bærbare ladere som reisegadget

En annen populær gave blant reisende er bærbare ladere. Å holde telefonen eller andre enheter ladet mens man er på farten, er nesten essensielt i dag. En lader med firmaets logo kan derfor bli en svært verdsatt gave. Mange kunder har delt historier om hvordan ladere har vært redningen under lange flyturer eller turer i områder med dårlig tilgang til strøm.

Merkevarer på reisefot: Tilpasning av reiserekvisita

Tilpassede reiserekvisita gir merkevaren din en ekstra boost ved å skape synlighet og bevissthet. Produkter som kofferter, bagasjemerker, reisekrus og termosflasker brukes ofte av reisende, noe som gjør dem til perfekte canvas for din logo eller design. Når slike produkter brukes i det offentlige rom, fungerer de også som mobile reklameplakater for bedriften din. Det samme gjelder for logo på arbeidsklær, som kan gi en profesjonell og sammensveiset fremtoning for dine ansatte på reise.

Populære tilpassede artikler

Noen av de mest populære tilpassede artiklene blant reisende inkluderer kofferter, bagasjemerker, reiseputer og komfortprodukter. Disse artiklene kan gjøre en stor forskjell i reiseopplevelsen ved å tilby både bekvemmelighet og stil. Tilpassing av disse produktene med firmaets logo eller spesifikke design gir en unik mulighet til å styrke merkevaren din.

Notatbøker og penner: Essensielle verktøy for reisende

Klassiske skriveartikler som notatbøker og penner har fortsatt en spesiell plass blant reisende, til tross for den digitale tidsalderen vi lever i. En fysisk notatbok gir en viss form for tilfredsstillelse og enkelhet som digitale notater noen ganger mangler. For mange blir det en fast følgesvenn under reisen, der ideer og observasjoner raskt kan skrives ned. Ved å tilby tilpassede notatbøker og penner med firmaets logo, skaper du et varig inntrykk som brukerne vil sette pris på hver gang de bruker dem

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.