Home Aktuelt Visningsturer – Drømmen om bolig i Spania

Visningsturer – Drømmen om bolig i Spania

by Content Marketing

Visningsturer:  Vi i Bolig Invest Spania SL har erfaring med salg og formidling av boliger til nordmenn i Spania siden 1995. I løpet av denne tiden har vi solgt og formidlet omkring 900 enheter, hovedsakelig i området rundt Torrevieja. I den senere tid også en del i Murcia regionen på Costa Calida. Vi arrangerer visningsturer.

Vi er opptatt av å følge med i markedet og fornye og forbedre oss hele tiden. Nå har vi tatt neste steg.

Vi ønsker å være en totalleverandør i vårt område. Derfor har vi nå inngått samarbeide med flere aktører innen blant annet interiør, design, boligservice, transport og finansiering.

Visningsturer

Bolig Invest Spania SL arrangerer visningsturer kontinuerlig. De aller fleste av våre kunder har startet prosessen med en visningstur i den hensikt å gjøre seg kjent med områder og bolig typer. Vi vet at bilder ikke alltid forteller sannheten, derfor bør man danne seg sitt eget inntrykk.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten noe press av noe slag. Dere får rikelig med egentid, og vi er i motsetning til mange andre, ikke redd for at dere skal se hva andre tilbyr. Her spiller vi med åpne kort, og har ingenting å skjule. Ved brukt kjøp får du gjerne møte den gamle eieren, eller utbyggeren, ved nytt kjøp.

Vi har valgt en modell som betinger at du bestiller og betaler din flybillett selv. Deretter bestiller vi, og betaler, hotell for deg og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Når du handler gjennom Bolig Invest Spania SL er du i trygge hender!

Costa Blanca (spansk for Den hvite kyst) er en 200 km lang kyststrekning i Alicante Provinsen i Regionen Comunidad Valenciana i det østlige Spania.

Verdens helseorganisasjon anbefaler klimaet i området som en av de beste mikroklimaer i verden – ikke for varmt om sommeren eller for kaldt om vinteren. I gjennomsnitt er det 320 solskinnsdager hvert år som gjør dette området ideelt å feriere i hele året.

Vi selger boliger på Costa Blanca Syd, nær Torrevieja.
Se boligene her

Torrevieja er en populær by både for ferieturister og fastboende, og går for å være en av de mest internasjonale byene i Europa.

Byen ligger ca. 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og har en fast befolkning på ca. 100.000. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby og er i dag en av Europas største saltprodusenter. Byen er plassert mellom sjøen og to store saltlaguner, kalt salinas.

Torrevieja og nærområdet har mye å by på; flotte strender, strandpromenade og hyggelige restauranter og barer. Det finnes mange ulike aktiviteter både på hav og land som golf, vannskuter, riding, badeland, tivoli m.m. Det finnes også norsk skole og sjømannskirke.

Bolig Invest Spania S.L. – Telefon Charlotte Lange 0034 679 580 166

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.