Home Annonseinformasjon Annonsørinnhold er effektiv markedsføring, og leder til salg

Annonsørinnhold er effektiv markedsføring, og leder til salg

by Markedskontakt - Market

Annonsørinnhold er effektiv markedsføring som lett leder til salg. Én eller flere artikler bør være basis for en markedsføringspakke på Reiseliv.no. Her trigger du hjertet i internettets enorme kropp, nemlig søkemotorene.
* Ved en riktig utformet artikkel med tekst, bilder, video og søkeord setter igang nysgjerrigheten hos søkemotorer som Google, Yahoo, Kvasir og Bing.
* Da kommer de inn på landingssiden vi setter opp, nemlig din artikkel. Dette vil lett føre til bestilling(er).

Annonsørinnhold er effektiv markedsføring, har blant annet disse funnet ut. To eksempler


Leiebil i utlandet og gode rådLeiebil i utlandet og gode råd før du signerer kontrakten

Annonsørinnhold er en gammel markedsføringsteknikk gjennom blant annet bilag i aviser og magasiner. Med internett er innholdsmarkedsføring blitt mer hett, og vokser innen de fleste bransjer og medier verden over. Store ledende medier tilbyr nå innholdsmarkedsføring på sine nettsider.
Klikk og se eksempel på denne artikkelen.


Typisk for annonsørinnhold på nett er at bedriften får publisert artikler med relevant innhold, slik at potensielle kunder får opp nettsiden når de søker etter de emner som artikkelen inneholder. Gjennomtenkte relevante søkeord er avgjørende.

På denne måten vil annonsør nå frem til relevante brukere som søker på Google eller andre søkemotorer. Vanlige redaksjonelle nettartikler ligger søkbare til ”evig tid» hos oss, eller avtalt periode. Men i løpet av et år eller to går informasjon «ut på dato». Da gjør annonsør klokt i bruke innholdet i en viss periode eller at det blir oppdatert. Dette følger vi opp. Klikk og se eksempel på denne artikkelen.


Lett å huske: Annonsørinnhold er effektiv markedsføring som lett leder til salg.


Kontakt oss her

    Du liker kanskje også

    Reiseliv