Home Annonseinformasjon Bannere som gir salg. Her er de gode forslagene

Bannere som gir salg. Her er de gode forslagene

by Markedskontakt - Market

Bannere som gir salg – det er varierende det…

Bannere som gir salg er ikke alltid den beste markedsføring. Besøkende på nettsider overser det fleste bannere. Dette vet de fleste av oss som benytter internett som informasjonskilde. Hvilket blir stadig flere av oss. Men i noen sammenhenger er det fornuftig, ja rett og slett salgsfremmende å benytte bannere. Dette har Reiseliv.no tatt konsekvensen av. Vi tilbyr ikke tradisjonelle bannere som de fleste overser. Men vi har laget tre varianter som gir annonsørene maksimal oppmerksomhet. Her har du disse tre mulighetene.

bannere som gir salg

Bannere som gir salg – Megabanner på alle eller utvalgte sider

Dette er den ekstreme øyenfangeren: Den ligger på toppen av alle sider, kategorier og artikler under kategorien (ikke utvalgte artikler). Du kan velge kun én kategori eller flere. Egner seg ypperlig til å synliggjøre en kampanje sammen med annonsørinnhold.

Den kan linkes til en artikkel (annonsørinnhold) eller din egen kampanjeside. Dette er et ekstremt banner som trigger kontakt og salg. Se øverst på denne siden, og for eksempel Europa

FORMAT: 1900 pixels bredde, høyde 700 pixels. Vi tilpasser det materialet du har eller kan designe etter avtale.

Toppbanner på alle sider og artikler

Denne ligger til høyre for logoen Reiseliv på toppen. Denne egner seg best til å synliggjøre en kampanje, din profil, logo etc.

Den kan linkes til en artikkel (annonsørinnhold) eller din egen kampanjeside.

FORMAT: 730 pixels bredde, høyde 110 pixels. Vi tilpasser det materialet du har eller kan designe etter avtale.

Bannere som gir salg – Banner i din egen annonsørartikkel

Denne kan du bruke til ytterligere å understreke et budskap, synliggjøre logo eller hva som helst annet som ikke er en naturlig del av innholdet i artikkelen og tilhørende illustrasjoner.

Den kan linkes til en annen artikkel du har på Reiseliv (annonsørinnhold) eller din egen kampanjeside. Dette er bannere som trigger kontakt og salg.

FORMAT: 1000 pixels bredde, anbefalt høyde ca 400 pixels. Vi tilpasser det materialet du har eller kan designe etter avtale.


Se også formater og teknisk informasjon her

Ta kontakt her

    Du liker kanskje også

    Reiseliv