Hjem Annonsørartikkel Beste måte å reise på når tiden er lang

Beste måte å reise på når tiden er lang

av Per Henriksen
Beste måten å reise

Beste måten å reise på når tiden er lang, er å ha noe ekstra å pusle med. Du har sikkert hørt om lydbøker. Dette er en utmerket måte å gjøre kjedelige reiser spennende, enten du sitter i bil, på tog, buss, flyplass eller i et fly. Sett på det et headset, finn favorittboka di, og lytt! Og ikke minst; det holder smårollingen aktive på en utmerket måte, aktive ved at de sitter i ro og lytter.

Beste måten å reise

Det finnes tusenvis av lydbøker. Du henter de direkte inn på mobilen. Og du kan laste ned og lytte offline, hvor som helst, når som helst.

Utvalget av lydbøker er enorm, i alle sjangre; barnebøker, ungdomsbøker, krim og spenning, klassiske romaner og nyere skjønnlitteratur, fakta og dokumentar. Ved å bli tegne et abonnement i Fabel til kun kr 169,- i måneden, kan du strømme lydbøker av norske og utenlandske forfattere.

Du kan kjøpe så mange bøker du vil i dette abonnementet. Du betaler for hver bok du kjøper, og da eier du dem til evig tid. På samme måte som du går i en bokhandel og kjøper bøker. Men her har du har en hel digital bokhandel rett foran deg. Og nye titler kommer hele tiden. Både bokmål og nynorsk.

I tillegg til at du lagrer selv alle kjøpte bøker kan du også finne dem ved å logge deg inn på “Min side” på fabel.no.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned Fabel-appen på mobilen din fra enten Google Play eller App store, avhengig av om du hariOS eller Android. Bruk nedlastingsfunksjonen for å lytte, helt uten internett-tilkobling.

Lytt hvor som helst – når som helst

Lytt når som helst, hvor som helst, på opptil 3 enheter samtidig.Ideelt når du – og kanskje hele familien – er på ferie eller annen reise, og trenger en ny bok på stranda, flyplassen, på toget, eller helt enkelt på senga etter en lang dag i et fremmed land.

Avgiften for abonnementet belastes direkte på mobilregningen, eller kan trekkes fra konto hver måned som forskuddsbetaling.

Du kan starte med en prøveperiode på 4 uker, denne er gratis. Sier du opp tjenesten før prøveperioden er over, betaler du selvsagt ingenting. Fabel har ingen bindingstid.

Her finner du oversikt  over hvordan du kobler sammen Fabel-kjøp og Fabel-abonnementskonto. Du trenger bare å gjøre dette en gang, og neste gang ligger kjøpet i appen din med en gang.

Opprett en ny konto for å prøve Fabel gratis i 4 uker. Gjelder kun nye kunder. Etter gratisperioden fornyes tjenesten automatisk for 169 kr/måneden.

Beste måten å reise

Schilthorn: Familieferie i de sveitsiske alper

Schilthorn i de sveitsiske alper er et flott reisemål for hele familien.

Du vil sikkert like disse artiklene også