Hjem . Hvordan kjøpe billetter til engelsk fotball på nett?

Hvordan kjøpe billetter til engelsk fotball på nett?

av Hilde Halvorsen

Har du en drøm om å se favorittlaget live? Ønsker du å få med deg en Premier League-kamp? Enten du ønsker å se Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal eller Manchester City, er det et par ting du bør huske på når du kjøper billettene.

Generelt om pris

Billetter koster vanligvis fra 35 til 50 pund for Premier League, men dette er selve billettprisen. Hva du faktisk må betale kan bli dyrere enn dette. For store kamper gjelder tilbud og etterspørsel, og du kan derfor oppleve at billettene blir betraktelig dyrere.

Kjøpe billetter fra klubben

Dette er kanskje den mest åpenbare løsningen for å kjøpe billetter. Hvordan dette fungerer varierer fra klubb til klubb. Vanligvis vil prioriteten være sesongkortholdere, medlemmer og så billetter til ”general public”, som er folk flest.

Et medlemskap er betalt på en årlig basis, og gir deg en del fordeler som mulighet for å kjøpe billetter tidligere før salget åpner for andre,

Et tips her, dersom du ønsker å kjøpe billetter uten å være medlem, er å følge nøye med på datoene for når billetter slippes. Det er også mulig å få SMS-varsel fra enkelte klubber. Billettene blir fort revet bort!

De fleste lag har også flere prisnivå på billetter, med forskjellige krav, avhengig av kampen. For en stor kamp, for eksempel Manchester United mot Manchester City, er det liten sjanse for at det er billetter tilgjengelig når det kommer til ”general public”. I tillegg vil det normalt være begrensninger selv for medlemmer, for eksempel vil prisen være høyere og det vil være begrensninger på hvor mange billetter man kan kjøpe.

Dersom du bare vil se favorittlaget, og du bryr deg lite om hvem de spiller mot, kan det være lurt å se på hvem de spiller mot. Dersom det ikke er en kamp mellom rivaler, eller du

Kjøpe billetter fra agenter og tredjeparter

Dersom du er ute etter en slik kamp trenger du enten et medlemskap, eller du må bruke en billettagent. Det finnes en rekke billettagenter, og det kan være vanskelig å navigere dette markedet. Sider som Fotballbillett.com lar deg sammenligne flere billettagenter og –leverandører for ditt favorittlag. Her har du mulighet til å sikre deg billetter for de fleste kamper, og du har full oversikt over pris og hva du får. For eksempel kan dersom du leter etter Manchester United billetter, kan du se og sammenligne alle priser mot terminlistene, og finner kampen som passer deg og ditt budsjett.

Når du kjøper billetter fra tredjeparter, er sikkerhet en viktig faktor. Overnevnte side har vært aktiv i flere år, og har hjulpet tusenvis å finne fotballbilletter.

Klikk på bildet
se bildet i full størrelse på Flickr

Adnan Januzaj fra Manchester United i rød drakt.

Adnan Januzaj fra Manchester United i rød drakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Pariyawit Sukumpantanasarn | Dreamstime.com – Adnan Januzaj of Man Utd.

Du vil sikkert like disse artiklene også