Home Destinasjoner Aarhus Searangers inviterer: gratis RIB-dager og øyhopping i Danmark

Aarhus Searangers inviterer: gratis RIB-dager og øyhopping i Danmark

by Per Henriksen
Aarhus Searangers inviterer

Aarhus Searangers inviterer fire nordmenn til fire ekstraordinære dager med unike opplevelser, god mat, fascinerende historier og full fart over vannet. Dansk øyhopping og verdens minste cruise for åtte personer i den store testturen i begynnelsen av september. Invitasjonen går mellom øyene i RIB-båter, og gratis fly fra Oslo.

Verdens minste cruise i RIB-båter går til Endelave, Tunø og Samsø i Danmark, og vil bli en ny reiseopplevelse som åpner i 2022. Nå får fire nordmenn sjansen til å være med allerede i september – gratis – som første i verden, sammen med fire utvalgte dansker.

Aarhus Searangers inviterer til RIB-cruise

Det eneste turen vil koste deltakerne er evaluering av konseptet. En av kreftene bak dette verdens minste cruise, Destinasjon Kystlandets direktør, Helle Berthold Rosenberg, forklarer bakgrunnen for initiativet:

– Vi har fått så mange henvendelser fra folk som vil være med på verdens minste cruise at vi synes det er åpenbart å invitere åtte interesserte gjester på testturen, nå som vi har muligheten. Turen er på dansk, så vi tenkte, det kan være morsomt å få følge av fire nordmenn som forstår språket og opplever reaksjonene, ikke bare på toktet, men også Østjyllands øygruppe som feriedestinasjon.  

Medarrangør Jacques Rahr, turistsjef i VisitSamsø, understreker at de åtte heldige deltakerne vil ha en helt unik opplevelse i bagasjen:

– Det er en unik og eventyrlig mulighet som de åtte utvalgte får, og derfor forventer vi også at det er noen unike, modige og eventyrlystne mennesker som melder seg på prosjektet.

– Som deltaker på en testtur må du være litt mer fleksibel «enn når du normalt drar på en pakkereise. På den annen side får du også en veldig spesiell mulighet til å være med på å forme verdens minste cruise, ettersom tilbakemeldingene deres er uunnværlige for oss.

Skreddersydd opphold på tre unike øyer

Verdens minste cruise er en unik tur på fire dager, hvor opplevelsene og minnene står i kø.

Aarhus Searangers beskriver testturen slik:

• De beste kulturopplevelsene i selskap med de gjestfrie øyboerne, som illustrerer øyas unike historie og samfunn.
• De beste og mest autentiske middagsopplevelsene, som består av lokale råvarer og nytes i vakre omgivelser.
• De beste historiene om alt fra istiden og vikingtiden til den moderne nåtid. • De beste naturopplevelsene på land og til sjøs i Østjyllands skjærgård.

I løpet av de fire dagene og tre nettene som toktet varer, kommer deltakerne til både Endelave, Tunø og Samsø i Østjyllands skjærgård. Cruise går fra Hou havn, litt sør for Odder på Jyllands østkyst. Seilturen mellom øyene foregår i en hurtiggående 12-personers RIB-båt som stopper flere ganger underveis når det er noe spennende å se og høre om.

Hvordan bli deltaker på testturen?

Fra 6. til 9. september 2021 arrangeres den andre testturen, og for det ser teamet bak verdens minste cruise etter åtte eventyrlystne mennesker fordelt på fire venner fra Danmark og fire venner fra Norge. Billund lufthavn har sponset returflyvninger mellom Oslo og Billund til de norske deltakerne.

For å bli vurdert må du sende inn en søknad der du kort beskriver deg selv og dine følgesvenner og forklare hvorfor det er de som skal på testtur.

Søknaden fylles ut og sendes til www.verdensmindstekrydstogt.dk, hvor det også er ytterligere informasjon om vilkår for registrering, det foreløpige programmet for testturen og om cruise generelt.

Søknadsfristen går ut 31. juli 2021

De åtte deltakerne vil bli valgt 9. august og vil bli varslet direkte av Aarhus Searangers. Merk deg da at søknadsfristen er 31. juli 2021.

Liker du artikkelen Aarhus Searangers inviterer til RIB-cruise, så gi oss en like på Facebook.


Ferie på Tunø,
en ekte dansk og smakfull sommer

Ferie på Tunø
Nydelig vær og mye god, dansk mat på brygga i Tunø.

Samsø – med mest dansk solskinn
og minst regn

Øya
Det lille Sommerhotell i Balle, Samsø. Foto: Det Lille Sommerhotell

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.