Hjem DestinasjonerAfrika Luksus-safari i Sør-Afrika

Luksus-safari i Sør-Afrika

av Pelle Nilssen
Sør-Afrika Luksus 0909 Hoved.jpg

Et nytt luksuskonsept tilbys nå i et av Sør-Afrikas beste og mest velkjente viltreservater.

The Homestead &Beyond Phinda er en stor lodge med fire suiter og totalt plass til åtte personer, som ligger i Phindareservatet i KwaZulu-Natal, nær landets østkyst. Lodgen har all mulig luksus og service og er tilpasset familier med barn i alle aldre.

Det er &Beyond, som er verdensledende arrangør av eventyrreiser og safarier, som står bak. Firmaet har som sentral policy å drive ansvarlig turisme og vise omtanke for lokal kultur og miljø, og en del av inntektene går til utvikling av lokalområdene nær foretakets 46 luksus-lodger og til viltpleie i reservatene. &Beyonds lodger ligger i Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Tanzania, Kenya og India.

Den nye luksus-lodgen har en arkitektur som gir gjestene optimal nærhet til dyreliv og natur og sørger for komplett service-fleksibilitet, etter som alle aktiviteter og måltider tilpasses gjestenes spesifikke behov. For safari-lodger er dette unikt.

The Homestead &Beyond Phinda ligger midt i bushen men tilbyr alle tenkelige sivilisasjonens bekvemmeligheter, blant annet egen kokk, butler og guide (ranger), som tar gjestene med på safarieventyr i egen safarjeep. Rangeren er velutdannet og vet hvor dyrene finnes. Alle aktiviteter tilpasses ønsker fra barn og voksne.

hindareservatet har særlig verdifulle naturresserser og et rikt dyreliv. Her finnes blant annet ”The Big Five”; løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel.

Foruten safari kan gjestene fråtse i et stort utvalg andre aktiviteter; blant annet kanoturer, dypvannsfiske, fugletitting og rideturer. Og på riktig gammeldags vis serveres ”afternoon tea” ved poolen etter dagens eventyr.

Det er enkelt å komme til den nye lodgen The Homestead &Beyond Phinda. Det er gode flyforbindelser til Johannesburg, og derfra får man transfer, eller man leier bil, og kjøreturen tar seks timer. Man kan også ta rutefly fra Johannesburg til Richards Bay. Derfra er det én times transfer.

Du vil sikkert like disse artiklene også