Hjem DestinasjonerAfrika Hvorfor ikke safari i påsken!

Hvorfor ikke safari i påsken!

av Per Henriksen
Tanzania Safari Påsken09 - 0812 Hoved

Opplev Lake Manyara, Lake Eyasi, Serengeti, Ngorongoro og Tarangire,. Det store dyrelivet på savannene i Øst-Afrika!

Og selvsagt besøk hos nomadene hadzebe (bushmen) og masiaer! Det er dette hva GoAfrica kan tilby av spennende opplevelser i påsken. Natur, villmark, dyr og mennesker i en fargerik forening. En annerledes og spennende påskeferie. Og er du badelysten, er det kort vei over til sol- og badeferie på Zanzibar!

Første dagen går med til å fly ned til Kilimanjaro, via Amsterdam. Det er tidlig avgang om morgen til nasjonalparken Manyara. Safari, fotojakt, natur og dyreopplevelser hele dagen. Lunsj på utsiktsplass over Manyara – medbrakt lunsjpakke fra hotellet. Middag og overnatting på Lake Manyara hotel.

Etter frokost kjøres til Lake Eyasi, besøk blant annet på saltsjøen og hos nomadene hadzabe (bushmen) som bor rundt innsjøen. Her kan dere sitte ned, snakke litt med nomadene via tolk, om deres liv og hverdag, tanker og tro. Hadzebe-folket er stille og beskjedne, men samtidig åpne i forhold til fremmede. Har jegerne nettopp nedlagt et bytte, kan du sikkert få smake på nygrillet antilopekjøtt. Hele dagen i området Lake Eyasi. Medbragt lunsjpakke. Middag og overnatting på Ngorongoro Farm House.

Om morgen fjerde dagen går turen til den store nasjonalparken Serengeti. Her bys det på utrolige muligheter med safari, fotojakt og opplevelser underveis. Medbrakt lunsjpakke som er enkel, men smaker så godt i det fri!. Middag og overnatting ute på Serengeti-sletten på Seronera Wildlife Lodge. Det må oppleves!

Hele dagen den femte dagen brukes på Serengeti til safari, mer forgrafering,, natur og dyreopplevelser. En garantert stor dag! Måltider og overnatting på Seronera Wildlife lodge.

Grytidlig opp neste dag, før soloppgang for å se dyrelivet våkne på Serengeti. Tilbake til hotellet for frokost. Deretter ut på safari igjen. Lunsj på hotellet, og turen går til verdens største vulkanske krater, Ngorongoro, via Oldovai Gorge. Her glir landskapet forbi utenfor, og de fargerike masaiene vandrer med sine dyreflokker. Middag og overnatting høyt oppe på kraterkanten på Ngorongoro Wildlife lodge eller Sopa Wildlife lodge.

Dag syv er det tidlig frokost som vanlig. Man sover ikke bort dagene på safari i afrika! Nå går turen ned i kraterbunnen av Ngorongoro! Verdens største vulkanske krater! 20 kilometer bredt! For full dag safari her med et fantastisk og mangfoldig dyreliv. Medbrakt lunsjpakke spises i bilen på rasteplass. Mot solnedgang kjører safaribilen oppover kraterkanten for å nyte utsikten fra Ngorongoro Wildlife for en prat ute på terrassen med utsikt over krateret ved solnedgang, middag og overnatting.

Dag åtte kjøres det til Tarangire masjonalpark og oppleve denne spennende parken. Lunsj i parken med medbrakt lunsjpakke. Om ettermiddagen kjøre til Arusha eller Kilimajaro flyplass, for nattfly hjem eller videre til annet reisemål.

Hent
Program og skriv ut

Les også mer om safari i Tanzania, Kenya og Namibia og andre safariturer på GoAfrica.no. Her finner du også alt om sol- og badeferien på Zanzibar!

http://img.custompublish.com/getfile.php/824005.1006.bvbrpvxbfx/Tanzania+safari+8+dager+GRUPPE+P%C3%85SKEN+09.pdf?return=360-grader.custompublish.com

Du vil sikkert like disse artiklene også