Home DestinasjonerAmerika Alaska: Villmarksventyr med Silversea

Alaska: Villmarksventyr med Silversea

by Yvette-Marie Solem

Alaska: I Alaska er det flere reinsdyr enn folk. Snødekkede fjell ruver over den blomstrende tundraen, og bjørnen jakter på laks i de flommende elvene. Nord-Amerikas siste grenseland er drømmemålet til mange. Å oppleve denne fantastiske villmarken til sjøs er en fantastisk naturopplevelse som gir tusenvis av fotomotiver. Fra mai til september seiler Silver Shadow, med plass til 382 gjester, gjennom de fantastiske fjordene i Alaska for å gi cruisegjestene deres livs opplevelse med glitrende isbreer, snøkledde fjelltopper, og elver overfylt av storlaks. Her er det ikke spørsmål om du får fisk, men hvor mange.

Fredfylt utsikt ombord på Silverseas cruise gjennom Alaska

Fredfylt utsikt ombord på Silverseas cruise gjennom Alaska.

I løpet av Silverseas sjudagerscruise i Alaska vil gjestene seile gjennom farvann som huser mer enn halvparten av verdens knølhvalbestand, og de vil få mulighet til å se sjøløver, havørner og bjørner. Kjenn på stemningen fra uendelige skoger, og reis gjennom fjorder som er formet av enorme isbreer for millioner av år siden.

Silverseas Alaska-eventyr begynner eller avsluttes med en gratis 4,5 timers lang togtur gjennom det utrolige landskapet på Kenai-halvøya mellom Anchorage og Seward. Denne reisen er kjent som en av de vakreste togturene i Alaska, og er en fin måte å oppleve landskapet og det naturlige dyrelivet på.

Sett fra havet mot fjellkjedene i Alaska ser Silver Shadow liten ut. Denne luksuriøse båten er perfekt for å oppleve det storslagne, eldgamle landskapet. Ombord vil din personlige butler ta i mot deg, gi deg en omvisning rundt den store suiten og tilby deg et glass avkjølt champagne. Hvis du ønsker det pakker han ut bagasjen din mens du gjør deg kjent på skipet. Den intime Silver Shadow har blant annet en spa, skjønnhetssalong, en liten moteforretning, treningsrom og en showrom, og dermed har gjestene nok å gjøre når de er ute på havet.

På skipet kan gjestene velge mellom fire restauranter, og mat og drikke er inkludert i prisen. På Le Champagne, den eneste Relais & Châteaux-restauranten til havs, betaler gjestene 40 dollar per besøkende. For denne prisen kan middagsgjestene velge blant det beste fra det franske kjøkkenet fra menyer utformet av R&C, i intime og elegante omgivelser.

Les mer om Silverseas Alaska-cruise her

Les også:

Fra vinterlys til vintermørke

25 kalde år på ishotell

 

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.