Home DestinasjonerAmerikaUSA Podcast: Hekta på road trip i USA

Podcast: Hekta på road trip i USA

by Hekta på reise

Podcast: I denne episoden forteller Veronica om sin elleville nyttårsfeiring i Nashville, mens Sten forteller om da han ble sittende fast i passkontrollen i 9 timer. De deler praktiske tips, egne historier og gode råd til deg som skal eller drømmer om å reise på road trip i USA.

Podcasten er drevet av Veronica Blumenthal og Sten Hansson ved NettOp UiS. Begge er hekta på reise. I podkasten deler de reiseerfaringer og tips, diskuterer reiserelaterte temaer og gir råd om alt fra hvordan man kan reise mer miljøvennlig til det å reise alene.

Dette er en podcast for deg som elsker å reise, drømmer om å reise eller som bare elsker å snakke om reising. USA er jo et av de store reisemål for nordmenn, med et mangfold av opplevelser i alle 50 stater. Hør mer om dette i denne podkasten.

Spilletid: 52:14 — 47.8MB | Download | Embed

Få nytt fra Reiseliv på epost. Se hva vi tilbyr og bestill nyhetsbrev her

Liker du podcasten Hekta på reise, så gi oss Like og del på Facebook

Poddkasting, fra engelsk «podcasting» er blitt et vanlig uttrykk også på norsk, men vi skriver helst podkast. Dette er en måte å publisere lyd- og videoopptak ved hjelp av Internett. Til tross for at podkast som teknologi og kanal har eksistert i mange år, er det fortsatt mange som ikke vet hva en podkast er for noe. En podkast er en lyd- eller videofil som blir kringkastet via nettet på denne måten. Podkasting kjennetegnes ved at lytteren gjennom abonnementstjenester kan laste ned programmene til smarttelefon, nettbrett eller PC for å lytte når og hvor det passer. Mange podkaster er også gratis.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.