Home DestinasjonerAmerikaUSA Sjokoladesmaking i 167 meters høyde i Las Vegas

Sjokoladesmaking i 167 meters høyde i Las Vegas

by Per Henriksen

Sjokoladesmaking: Verdens største pariserhjul, High Roller i Las Vegas, har for første gang noensinne lansert sjokoladesmaking i vognene. Smaksopplevelsen er den første av sitt slag i Nord-Amerika. Fra 167 meters høyde lærer de besøkende om sjokoladens opprinnelse, og hvordan stykkene blir laget – mens de får lov til å oppleve aroma, smak og konsistens. I løpet av den 30 minutter lange turen (én rotasjon) viser en sjokolademaker frem fem ulike stykker sjokolade og forteller historien bak.

Ved ankomst mottar hver gjest en kupong som gir et gratis glass vin som kan tas med opp i Sky Loungen, hvor du venter på tur. Herfra stiger du om bord i pariserhjulet, og i sjokoladens verden. Sjoklademakeren råder gjestene til å rense smaksløkene og tømme hodet for tanker etter hvert stykke sjokolade, slik at de kan dufte og smake hver enkelt bit. Deretter oppfordrer han deltakerne til å snakke sammen underveis og sammenligne smaksopplevelser.

Sjokoladesmaking er mulig hver torsdag fra klokken 17 til 20.30. Kveldens siste tur starter kl. 20.00. Standardprisen er $ 52 per person. En privat vogn kan kjøpes for $ 1500. Hver sjokoladevogn har plass til inntil 15 personer.

For å reservere eller få mer informasjon, kan du ringe (702) 322-0593 eller besøke www.HighRollerLV.com.

LINQ-promenaden er et utendørs område med mange muligheter for shopping, spising og underholdning – forankret med verdens høyeste pariserhjul, High Roller, som har omdefinert Las Vegas’ ikoniske skyline.

LINQ-promenaden ligger i byens hjerte på den verdenskjente hovedgaten Las Vegas Strip, og har mer enn 30 unike butikker, spise- og underholdningssteder – deriblant den første In-N-Out Burger på Strip (åpnet våren 2016) og Gordon Ramsay Fish & Chips (åpner høsten 2016).

Med sine 167 meter er High Roller nominert til «Best Attraction of 2015», «Best Amusement Ride of 2015» og «Best Place to View the City of 2015» av lesere og redaktører hos Las Vegas Review-Journal. Hver vogn har plass til inntil 40 personer.

Happy Half Hour gjelder for gjester på minimum 21 år og inkluderer åpen bar i kabinen under den 30 minutter lange turen.

God utsikt over Las Vegas fra pariserhjulet.

God utsikt over Las Vegas fra pariserhjulet.

Delikat, hva? Særlig når mørket senker seg over Las Vegas blir det romantisk på toppen av pariserhjulet.

Delikat, hva? Særlig når mørket senker seg over Las Vegas blir det romantisk på toppen av pariserhjulet.

Og slik ser det enorme parisehjulet ut fra bakken, når himmelen er svart og lysene tent.

Og slik ser det enorme parisehjulet ut fra bakken, når himmelen er svart og lysene tent.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.