Home DestinasjonerAmerikaUSA USA: Fifty Shades of Grey i Oregon

USA: Fifty Shades of Grey i Oregon

by Yvette-Marie Solem

USA: Med over 100 millioner solgte eksemplarer er den saftige bestselgeren av Fifty Shades of Grey forlengst blitt en klassiker. Det hele begynte på Heathman Hotel i Portland, USA.

 

Ønsker Fifty Shades-fans velkommen

Romansen mellom den unge Anastacia Steele og forretningsmannen Christian Grey begynte på det elegante Heathman Hotel i centrum Portland i USA. Mens vi venter på at filmen kommer ut i 2015, er det laget en romantisk Fifty Shades-inspirert tur til Oregon i USA. Healthman Hotel finnes i virkeligheten, og hilser interessen fra Fifty Shades-fans velkommen. Her kan man bo i en elegant suite nøyaktig som den, hvor de to har deres første romantiske stevnemøte. Man kan også nyte en særlig «Fifty Shades of Gin»-cocktail i hotellbaren, og se den eksklusive private spisesalen som er kjent fra boken. Heisen der en av bokens mest berømte scener finner sted finnes også her på dette hotellet.

Portland Spirit and Waterfront, Oregon i USA.

Portland Spirit and Waterfront, Oregon i USA.

Full oppvartning ved Stillehavskysten

The Heathman har lansert et luksuriøst pakketilbud til Fifty Shades-fans, der man kan oppleve den magiske stemningen fra bøkene Fifty Shades of Grey. Den ekstravagante 50 Shades of Oregon-pakken er den ultimative VIP-opplevelse for de som ikke ønsker å spare på noe. Pakken inneholder transport i luksusbil fra flyplassen, to netter på Heathman, velkomstgaver, samt en intim middag for to. Deretter går turen videre til det romantiske Stephanie Inn ved Oregons uberørte Stillehavskyst. Der venter det to netter med full oppvartning, bål på stranden, massasje samt hotellets kokk som står til tjeneste.

Vinsmaking i Oregon, USA.

Vinsmaking i Oregon, USA.

På vei til det siste hotellet gjør privatsjåføren en stopp ved Naked Winery. Her blir det eksklusiv vinsmaking med tilhørende meny. De to siste nettene tilbringes på den historiske Timberline Lodge på Mount Hood. På hotellrommet står champagne samt jordbær glassert med sjokolade på ekte romantisk vis foran peisen.

Mount Hood i Oregon, USA.

Mount Hood i Oregon, USA.

Det hele avsluttes med en motorslede til toppen av Palmer Snowfield i 2.600 meters høyde. Her skåles det naturligvis i champagne.

Les mer om 50 Shades of Oregon-pakken.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.