Home DestinasjonerAmerikaUSA Vakker natur i USA: Her møter du store friluftsopplevelser

Vakker natur i USA: Her møter du store friluftsopplevelser

by Reiseliv
Vakker natur i USA

Vakker natur i USA, det opplever du i Idaho, Montana, Nord-Dakota, Sør-Dakota og Wyoming, også kjent som The Great American West.

Dette enorme naturområdet i fem stater har storslått natur, og et store opplevelser.  

Her viser Reiseliv.no deg noen av de spesielt pittoreske områdene. Dette er natur som fortjener oppmerksomheten til både deg og kameraet.

Idaho har de vakre og klare elvene og innsjøene. Disse er populære blant fotografer fra hele verden. Du må for eksempel ikke gå glipp av et bilde av stjernehimmelen ved Lake Pend Oreille Sandpoint. Denne er den femte dypeste innsjøen i USA. Innsjøen er omringet av den nordlige delen av Rocky Mountains, og tette skoger med store velvoksne furuer og grantrær.

Dette gir deg rikelig utfordringer og muligheter til å leke deg med farger og teksturer i bildene du jakter på.

I det østlige Idaho kan du utfordre deg selv i Fall Creek Falls og bevise at du er en dyktig fotograf. Fossen er omgitt av Snake River, og i horisonten skaper Snake River Range Mountains det perfekte bakteppet. Her kan du lese mer om Idaho

Montana

Montana er en drøm når du vil ta bilder av skoger, fjell og enger. Spesielt langs Pioneer Scenic Byway. Du bør absolutt besøke Two Medicine Lake. Dette er et område som er omgitt av skog og fjell og ligger i Glacier National Park.

Her kan du også leie kajakk eller kano når du utvider muligheten til å fotografere landskapet fra vannet. Mye mer om Montana

Nord-Dakota

I Nord-Dakota skjuler en av delstatens vakreste utsikter seg ved Pembina-juvet. Pembina-juvet er en av de dypeste, bratteste og mest uendrede elvedalene i Nord-Dakota.

I tillegg kan du her oppleve et av delstatens største sammenhengende skogsområder, hvor det blant annet er funnet 30 sjeldne plantearter og 21 sjeldne dyrearter.

Sør-Dakota

Hvis du vil fotografere autentiske amerikanske landskap fra fugleperspektiv, må du klatre til toppen av Nicolette-tårnet. Herfra har du utsikt over både Sør-Dakota, Nord-Dakota og Minnesota. Utsiktstårnet ble laget som en hyllest til den franske geografen Joseph N. Nicollet.

På 1830-tallet utforsket området Coteau Des Prairies, som blant annet inkluderer de tre delstatene.

Ved Spearfish Canyons ruvende kalksteinsklipper og brusende fjellelver kan du også knipse en perfekt utsikt. Spesielt ved områdets store severdighet, Roughlock Falls, venter det vakre fossefall. Mye mer finner du på Sør-Dakota

Wyoming

Så har du Wyoming hvor du kan du leke deg med lukkertiden på kameraet når du fotograferer ville hester. Her har du store muligheter i ørkenlandskapet Wild Horse Scenic Loop. Dette er en 37 kilometer lang vei som forbinder Green River og Rock Springs i det sørvestlige Wyoming. Her ligger Pilot Butte, som er det nest høyeste punktet i regionen.

Øst for fjellkjeden ved Grand Teton er det mange muligheter til å fylle kamerabrikken. Blant annet er området Schwabacher’s Landing ved Snake River utrolig vakkert.

Spesielt når solen treffer fjellene slik at de reflekteres i vannet.

«- For noen naturopplevelser», vil du stønne av glede.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.