Home DestinasjonerAsiaM - Macao Malaysia Maldivene Myanmar/Burma Romantikk under vannet. Sånn gifter du deg på Maldivene

Romantikk under vannet. Sånn gifter du deg på Maldivene

by Trond Thorud
Romantikk under vannet

Romantikk under vannet: For mange er Maldivene selve symbolet på et feriested med mye romantikk på grunn av øyenes hvite sandstrender og turkisblå hav. Og uansett om du drømmer om en utradisjonell og uforglemmelig bryllupsseremoni under havoverflaten eller en romantisk bryllupsreise i paradislignende omgivelser, er Maldivene et opplagt valg.

Midt i Det indiske hav ligger øygruppen Maldivene, som med krystallklart vann, hvite sandstrender og luksushoteller i verdensklasse er selve symbolet på et romantisk ferieparadis.

Bryllup og romantikk under vannet

Et av luksushotellene som er spesielt populært blant forelskede par som søker mye romantikk, er Banyan Tree Vabbinfaru, som tilbyr en helt unik – og våt – bryllupsseremoni for eventyrlystne og vannglade par.

Hotellet har spesialisert seg på såkalte undervannsbrylluper, og på det vakre korallrevet utenfor Vabbinfaru kan parene gi hverandre sitt ja iført svømmebriller, og med nysgjerrige papegøyefisker, napoleonsfisker og klovnefisker som vitner.

Bryllupspakken inkluderer en undervannsfotograf som foreviger det spesielle øyeblikket, samt egen båt og guide på turen. Seremonien avsluttes med en romantisk seiltur i lyset fra solnedgangen med kanapeer og vin. Dagen etter kan det nygifte paret nyte en avslappende massasje på hotellets kritikerroste spa.

Barføtt bryllupsreise

Foretrekker du å arrangere bryllup i hjemlige omgivelser for deretter å tilbringe hvetebrødsdagene under sydens sol, er Maldivene også et utmerket valg for bryllupsreisen.

På Banyan Tree Vabbinfaru blir paret innlosjert i en av hotellets villaer med privat basseng, hvor det er gode muligheter for å nyte hverandres selskap i avslappende omgivelser uten å bli forstyrret.

Hele feriehotellet er innrettet slik at man kan gå barføtt rundt på øya, og stedet formelig stråler av personlig service og romantisk feriestemning.

Paradis for aktive par

På en annen av Maldivenes paradisøyer ligger feriehotellet Angsana Ihuru, som er ideelt for par som elsker dykking, snorkling og vannsport.

Rundt om på øya finner du ikke mindre enn 11 av Maldivenes beste dykkesteder – deriblant et gammelt skipsvrak.

For Angsana Ihuru er det svært viktig å bevare korallrevet og livet i havet, og gjestene kan blant annet delta i planting av nye koraller.

Bo i en turkisblå lagune

Hvis dere heller vil titte på havet enn å boltre dere i det, er hotellet Angsana Velavaru, som ligger på den avsidesliggende øya Velavaru, det rette valget.

Her er dere garantert en fantastisk utsikt over det turkisblå havet, siden stedet er kjent for sine InOcean-villaer, hvor man slik navnet antyder, bor midt ute på havet.

Reisen hit foregår med sjøfly – enten fra lufthavnen i Male eller fra et av de andre feriehotellene under Banyan Tree-merket.

Maldivene består av nær 1200 øyer, med fantastisk badevann og sol nok, hele året.

Maldivene består av nær 1200 øyer, med fantastisk badevann og sol nok, hele året.

BanyanTree Vabbinfaru Beach Front Pool Villa

BanyanTree Vabbinfaru Beach Front Pool Villa

Liker du artikkelen Romantikk under vannet?

Liker du artikkelen Romantikk under vannet, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller kommenter på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Har du skrivekløe?

Les her hva du kan gjøre med det. Du inviteres til å skrive din artikkel her på Reiseliv under Din Reiseartikkel

Lik og del

Del artikkelen på dine sosiale medier, gled venner, kjent og bli kjent med noen. Klikk på ikonene under:

Kontakt oss

Har du kommentar til artikkelen, mer informasjon eller ønsker kontakt med Reiseliv, send inn skjema:

    Leave a Comment

    Du liker kanskje også

    Reiseliv

    Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.