Home DestinasjonerAsiaS - Singapore Sør-Kora Sri Lanka Singapore Formel 1 Grand Prix er tilbake

Singapore Formel 1 Grand Prix er tilbake

by Reiseliv
2013-08-30 Singapore Grand Prix.jpg

Singapore Formel 1 Grand Prix er tilbake: Formel 1 kommer tilbake til Singapore 20.–22. september. Hit kommer det mange kjente racerkjørere og store musikkstjerner. Opplev Singapore med et glass champagne i den ene hånden og nøklene til en Lamborghini i den andre, mens du ser bilene brøle rundt i byens mørklagte gater.

20. september 2013 kommer fjorårets vinner Sebastian Vettel tilbake til Marina Beach Street Circuit. Han kjemper for å bli raskest i feltet i selskap med kjente navn som Lewis Hamilton og Fernando Alonso. Det kommer til å bli et spektakulært og nervepirrende løp i gatene i Singapore, med biler som raser gjennom natten i hastigheter opptil 322 km/t.

Hestekrefter på scenen

I Singapore er Formel 1-løpet mye mer enn bare raske biler og halsbrekkende kjøring. 21. september, når løpet er fullført og pole position er avgjort, er det klart for et helt annet show. Da står nemlig ett av verdens beste liveband, det prisvinnende rockebandet The Killers, på Padang-scenen og sparker festen i gang med sin aller første livekonsert i Singapore.

Kvelden etter kommer enda en stjerne på scenen. Den Grammy Award-vinnende superstjernen Rhianna har tatt med seg verdensturneen sin, «Diamonds World Tour» til Singapore for en natt. Den siste kvelden avsluttes med en stjernespekket konsert med popstjernen Justin Bieber i selskap med spesielt inviterte gjester på Padang-scenen.

En guttedrøm går i oppfyllelse

Under løpet kan du også feste med de glamorøse jetsetterne. Nyt den ekstravagante livsstilen på Podium Lounge, og fest hele natten med alt fra racerkjørere og kongelige, til modeller, musikere og andre kjendiser.

Når festen er slutt og støvet har lagt seg, kan du finne deg selv bak rattet i drømmebilen i ditt livs kjøretur. Ultimate Drive lar deg til å slippe løs gutten i deg i en Ferrari F430 F1 Spider eller en Lamborghini Gallardo Spyder på Singapores Formel 1-bane.

Eksklusiv gjestfrihet

Etter en dag med hvinende motorer i ørene er det på tide å slappe av i skyggefulle og luksuriøse omgivelser. Men du trenger ikke å gå glipp av spenningen fra racerbanen av den grunn. Besøk Paddoc Club, som ligger rett over pitområdet, for en unik mulighet til å titte bak kulissene. Eller ta turen til Sky Suite hvor du kan oppleve spenningen fra de beste setene i byen, både fra den private balkongen og fra den store takterrassen.

Billetter til Formel 1 Grand Prix i Singapore er til salgs nå. Se for mer informasjon.http://www.yoursingapore.com/

Om Singapore: Singapore er en moderne og dynamisk bystat sør på Malayahalvøyen. Dette er en levende asiatisk metropol omgitt av vakker regnskog og frodige parker. I Singapore lever kinesere, malayer, indere og eurasiere sammen i fred, og de ulike tradisjonene og religionene blir omfavnet og feiret. Utforsk de kulturelle distriktene og religiøse landemerkene på øyen, og bli kjent med Singapores flerkulturelle samfunn. Enten du blir med på en guidet omvisning eller gjør deg kjent med Singapore på egen hånd er du sikret glimt av en historie, et kulturelt mangfold og en livsstil som garantert vil imponere deg.

Med sine omtrent 720 km2 er Singapore ett av verdens minste land. Landet består av en rombeformet hovedøy og omlag 60 mindre øyer utenfor kysten i sør, og ekvator er bare 137 kilometer unna. Derfor kan du trygt planlegge et besøk til Singapore når som helst på året og forvente en gjennomsnittstemperatur på rundt 28 grader. Singapore har en befolkning på nesten fem millioner.

Liker du artikkelen Singapore Formel 1 Grand Prix?

Liker du artikkelen Singapore Formel 1 Grand Prix, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller om du foretrekker å kommentere på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.