Home DestinasjonerAsiaThailand Badeferie i Thailand! Her har du en praktisk pakkeliste

Badeferie i Thailand! Her har du en praktisk pakkeliste

by Reiseliv
Thailand Badeferie Tips

Thailand har mange fantastiske strender. Og når du skal på badeferie der, er det viktig å pakke klær som er lette, komfortable og passer for varmt og fuktig klima. Her er noen anbefalinger:

Foto: Getty/Unsplash

 1. Badetøy: Ta med flere sett badetøy, slik at du alltid har et tørt sett. Bikinier, badedrakter, og badebukser er alle gode valg.
 2. Lett tøy: Pakk lette og luftige klær laget av pustende materialer som bomull, lin eller rayon. Shorts, skjørt, lette kjoler, T-skjorter og løstsittende bluser er ideelle.
 3. Solbeskyttelse: En bredbremmet hatt eller caps kan beskytte ansiktet ditt mot solen. Ta også med solbriller med UV-beskyttelse.
 4. Fottøy: Flip-flops eller sandaler er perfekte for stranden. Du kan også ta med et par lette, lukkede sko eller sandaler for utflukter.
 5. Svømmesko: Hvis du planlegger å utforske korallrev eller steinete strender, kan svømmesko beskytte føttene dine.
 6. Dekorative cover-ups: Kaftaner, saronger, eller lette strandkjoler er gode valg for å dekke deg til når du går fra stranden til andre steder.
 7. Kveldsklær: Noen restauranter og barer kan ha en litt mer formell kleskode om kvelden. Pakk derfor med et par lette bukser, en pen skjorte, eller en enkel kjole.
 8. Undertøy: Pakk med nok undertøy for hele turen. Lett, pustende stoff er best i varmen.
 9. Regntøy: Hvis du reiser i regnsesongen (mai til oktober), kan en lett regnjakke eller poncho være nyttig.
 10. Tilbehør: Ta med et lett sjal eller skjerf som kan brukes for ekstra solbeskyttelse eller som dekke ved besøk til templer og andre religiøse steder hvor konservativ kleskode kan være nødvendig.
 11. Solkrem og insektmiddel: Selv om dette ikke er klær, er det viktig å ta med solkrem med høy SPF og insektmiddel for å beskytte deg mot solbrenthet og myggstikk.

Her har du en nettside som viser mange av de flotte strendene. Husk også å sjekke værmeldingen før du drar, og tilpass pakkingen etter forventet vær.
God tur!

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.