Home DestinasjonerAsiaThailand Holistisk helse og velvære i Thailand

Holistisk helse og velvære i Thailand

by Per Henriksen

Holistisk helse og velvære handler om å ta i bruk alle aspekter av ens liv i en sunt hele. I stedet for å foreskrive et glass med piller vil en holistisk utøver evaluere og drøfte alle de forskjellige sidene ved en persons liv før han/hun kommer med anbefalinger. En søker å forbedre folks livsstil gjennom mat og ernæring, trening, mindfulness og meditasjon.

Thailand har en rekke velværesentre der man kan styrke seg og finne balanse for sinnet, kroppen og sjelen. Her får du våre tips til fantastiske velværesentre, fra nord til sør.

Kamalaya er et velværesenter og holistisk spasenter i Koh Samui. De har velværeprogrammer og tilbyr skreddersydde løsninger for detoks, stress og utbrenthet, yoga, trening og vektkontroll.

Chiva-Som, i Hua-Hin, tilbyr en livsstilsendring for å oppnå velvære og et langt liv med skreddersydde helse- og velværebehandlinger, og med et fokus på balansering og foryngelse av sinn, kropp og sjel.

Spa Resort Chiang Mai, i Nord-Thailand byr på velværeprogrammer med rensing, riktig kosthold, trening, pusteøvelser og sjelerensing. Riktig pusteteknikk er svært viktig i vår moderne verden med dens høye stressnivå.

Meditasjon og yoga er viktige øvelser for mange i dag. Du kan ha gagn av disse tilbudene innen velvære og holistisk opplevelse resten av livet!

Les også På matkurs i Hanoi

Les også  Sørøst-Asia har de rimeligste ferielandene

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.