Hjem DestinasjonerEuropa Færøyene og Azorene beste øyer

Færøyene og Azorene beste øyer

av Pelle Nilssen
Azorene 0802 Hoved

Færøyene og Azorene havner øverst på listen der National Geographic kårer verdens mest uberørte øyer. Færøyene på topp, og like bak kommer Azorene.

Rangeringslisten over uberørte øyer ble publisert i siste nummer av National Geographic Traveler og baserer seg på stemmer fra 522 erfarne globetrottere.

Hele 111 ferieøyer over hele verden ble vurdert.

– Det er gøy at National Geographic deler vår oppfatning av Azorene. Øyene er utrolig vakre og fremstår som en egen liten verden midten ute i Atlanterhavet.

– Mange som har besøkt øyene, synes det minner om bildet de har av Edens Hage, sier Gunder Moe, administrerende direktør i Solia.Solia valgte Azorene som charterdestinasjon i 2003.

Siden da har Solia arrangert reiser for over 50 000 norske gjester til øygruppen, som byr på fantastisk klima og praktfull natur.

Solia er den eneste norske reisearrangøren som tilbyr reiser til Azorene.- Det er et begrenset antall hotell på Azorene og befolkningen er særdeles bevisste på at turismen skal integreres i hverdagslivet og ikke ødelegge det genuine.

– Vi er derfor meget fornøyd med å ha lykkes i å etablere oss som arrangør på Azorene.

– Reisemålet tiltaler norske gjester som ofte leter etter uoppdagede og eksotiske reisemål, tilføyer Moe.

Solia ble etablert i 2002 og har frem til i dag vokst til å bli én av Norges største reisearrangører med ca 40 000 gjester og 250 MNOK i omsetning.

Solia tilbyr først og fremst reisemål knyttet til Middelhavet om sommeren og Kanariøyene og Egypt om vinteren.

Mer på: www.solia.no.

Du vil sikkert like disse artiklene også