Hjem DestinasjonerEuropaItalia Cruise: Det gode liv på havet – fra Florida til Italia!

Cruise: Det gode liv på havet – fra Florida til Italia!

av Yvette-Marie Solem

Cruise med Silversea Cruises!  World Cruise 2016 er et spesielt seilas som varer i 115 dager, der skipet går innom 31 land.  Seilasen starter fra Fort Lauderdale i Florida til italienske Venezia, med avreise 5. januar 2016.

Verdenscruiset som starter i Florida er en kulturell oppdagelsesreise med det elegante skipet Silver Whisper. Skipet har kun suiter, og dermed seiler man avgårde i luksuriøse omgivelser på tvers av seks kontinenter. De reisende besøker 51 destinasjoner i 31 land, og det er lagt inn 13 havner med besøk som går over flere dager.

En av fordelene med verdenscruise er at man opplever både spennende og varierte reisemål, uten å bruke tid på flyplasser og flytting mellom forskjellige hoteller.

Denne episke reisen har fått navnet “Venetian World Odyssey 2016”, og vil seile fra Fort Lauderdale gjennom Panamakanalen til Sør-Amerika og Stillehavet. Gjestene vil utforske øyparadisene i det sørlige Stillehavet og Bora Bora. Etter dette reiser de videre til de mest spennende destinasjonene i New Zealand, Australia og Asia, inkludert  Hong Kong og Singapore. Deretter går ferden videre til feriestedene Bali og Phuket samt mystiske Myanmar. Odysséen vil fortsette til eksotiske India, Arabia og tidsløse skjulesteder i Middelhavet. Reisen avsluttes med maskeradeball og to netter i Venezia.

Kjente eksperter blir med

-Et verdenscruise er en drøm for alle erfarne reisende, sier Thomas Harrison, nordisk salgssjef for Silversea. Den intime Silver Whisper tilbyr perfekte omgivelser for at gjestene skal kunne være sammen, og danne langvarige vennskap mens de krysser planeten. De får oppdage eldgamle kulturer, verdensbyer, regnskoger, gylne strender, korallrev og mye mer. Dette er virkelig en reise for livet.

Kjente eksperter som har kunnskap om de de ulike destinasjonene, blant annet akademikere, journalister, diplomater og andre spesialister blir med på turen. Lokal underholdning, matlagingsdemonstrasjoner, vinsmaking og regionale spesialiteter gir dem muligheter for å bli enda bedre kjent med destinasjonene rundt omkring i verden.

Her er noen av landene som skipet seiler til:

Costa Rica

Ecuador

Peru

Chile

Påskeøya (Chile)

Bora Bora

New Zealand

Australia

Bali i Indonesia

Malaysia

Filippinene

Kina

Vietnam

Thailand

Singapore

Myanmar

Sri Lanka

India

Dubai

Oman

Egypt

Israel

Kroatia

Italia

For komplett reiserute gå inn på: www.silversea.com

 

Les også:

Vintercruise frister flere

Nye muligheter for cruise-entusiaster

Cruise over fem continenter

Vil cruise mer og mer

Også cruiseferien må planlegges

Cruise langs norskekysten

Cruise i Sør-Amerika og Antarktis

Et cruise du ikke har sett maken til

Gourmetcruise fra Istanbul til Roma

Cruise er luksus og nytelse

 

 

 

Du vil sikkert like disse artiklene også