Home DestinasjonerEuropaI - Italia Irland Pulserende: Fem av de kuleste barene i Dublin

Pulserende: Fem av de kuleste barene i Dublin

by Trond Thorud
pulserende

Pulserende – Dublin – Barer – Irland

Noe for enhver i den pulserende irske byen. Når du er i Dublin, er noen timer på tradisjonelle barer en del av opplevelsene. Byen er full av barer med god stemning og hyggelige mennesker med humør, åpne for samtaler og en real spøk.

Pulserende: Her er Reiselivs fem forslag til barer du bør stikke innom i Dublin.

Vintage Cocktail Clubpulserende

En vintage speak-easy bar i hjertet av området Temple Bar i Dublin. Ring på klokken og  stig inn i denne underskattede, bortgjemte perlen og nyt klassiske cocktailer i 1920-talls chice omgivelser.

The Cobblestonepulserende

“En drikke-pub med et musikkproblem”, dette er stedet i byen til å høre på tradisjonell irsk musikk. Stedet er også populært blant de lokale og befinner seg i den lovende bydelen Smithfield

Peruke & Periwigpulserende

Denne kultiverte baren tilbyr en unik mat- og drikkeopplevelse der de serverer et utvalg av ukonvensjonelle og kreative cocktailer.

The Bernard Shawpulserende

Denne kunstneriske puben tilbyr en herlig ølhage og nystekt pizza, hva mer kan man ønske seg? De arrangerer også en rekke morsomme konserter og arrangementer og holder beleilig til ved siden av det trendy gatemat-markedet Eatyard.

P Macspulserende

Et koselig og uformelt sted der man kan henge ut, med et stort utvalg håndverksbrygg som kan nytes til en runde med Cluedo eller Connect Four. Den vennlige betjeningen og den gode maten gjør dette stedet til et hjem borte fra hjemmet.

I hele Irland er det gjort telling på antall barer, og det skal være rundt 7000. Og kun i Dublin er det antatt at tallet på barer er nærmere 700.

Så det er nok å velge i, både i Irlands hovedstad og om du reiser rundt i landet, andre byer eller småsteder. Det finnes alltid en bar.

Liker du denne artikkelen, gi oss like på Reiselivs Facebook


Belfast og Dublin, to storbyer på én tur

Storbyferie fordelt på to byer, Dublin og Belfast er den optimale langhelgen i Irland.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.