Home DestinasjonerEuropaS - Serbia Slovenia Spania Storbritannia Sveits Mallorca: Rett ut på solseng på voksenhotellet

Mallorca: Rett ut på solseng på voksenhotellet

by Yvette-Marie Solem

Mallorca: Du har lenge gledet deg til å flate rett ut på en solseng i Spania. Kroppen er smurt inn med solfaktor 30. Og nå skal du i gang med å lese den siste Tinderboka til Jo Nesbø som du kjøpte på flyplassen. Nyte en deilig krim under Mallorcas herlige sol i fred og ro.

Så oppdager du om litt at du har sjekket inn på en bamseklubbhotell. Støyen akselerer i kapp med bølgene på stranden nedenfor hotellet. Ti. Tjue, nei det må være minst tredve hylende unger som kommer løpende ut fra hotellet på rekke og rad. Det er skattejakt. Bamseklubben er i gang. Glem Tinderjakten til Jo Nesbø.

Det er da du innser at du skulle ha sjekket inn på voksenhotellet Pure Salt Luxury Garonda. Hotellet ligger midt på den lange sandstranden Playa de Palma, kun ti minutter med bil fra flyplassen. Her hersker det en ro som gjør at du kan legge stress og mas bak deg. Hotellgjestene er for det meste fra 30 år og oppover, alt fra kjærestepar, småbarnsforeldre som er på en etterlengtet voksenferie, forretningsfolk som vil roe ned et stresset sinn til noen tyveåringer som har lagt festlivet bak seg.

El-sykler perfekt for deg med dårlig kondis

Vi testet også hotellets el-sykler og kjørte av gårde langs strandpromenaden i Playa de Palma. Det var virkelig en opplevelse å bevege seg av gårde i 25 kilometer i timen uten å bli svett og andpusten. Perfekt for deg med dårlig kondis! El-sykkelen har også en knapp som du trykker på for å koble ut motoren dersom du heller vil ha manuell modus mens du er i fart. Når sulten etterhvert melder sitt behov, ligger Mikel & Pintxo restaurant vegg i vegg som serverer det jeg har smakt; Spanias beste paella.

Boblebad i soverommet

Når kvelden kommer er det en sann nytelse å legge seg ned i boblebadet på hotellrommet som ligger på soverommet, og ikke på badet. Fyll opp boblebadet med noen dråper fra hotellet eksklusive produkter fra Bulgari som er selve symbolet på italiensk eksellense. For hvor ofte kan du ligge i et boblebad og se på nyhetene fra en tv-skjerm som ligger skjult inni veggen mens du har panoramautsikt over Middelhavet? God fornøyelse!

Klikk her for å  bestille ditt opphold på Hotel Pure Salt Luxury Garonda i Mallorca

Spania: Yvette fra Reiseliv nyter utsikten fra Pure Salt Luxury Garonda Hotel på Mallorca! Foto: Cristina Maria Solem

Spania: Nydelig strand rett over veien med tropiske bambusparasoller. Foto: Yvette-Marie Solem

Spanias beste paella får du på hotellet restaurant Mikel and Pintxo! Beste vi har smakt! Foto: Yvette-Marie Solem

Spania: Pure Salt Luxury Hotel i Mallorca byr på avslappende voksen atmosfære. Foto: Yvette-Marie Solem

Spania: Yvette tester en av hotellets elsykler som går 25 km/t. Her langs strandpromenaden på Mallorca. Foto: Cristina Maria Solem

Spania: Miramar Hotel
– på toppen av Barcelona

Spania: Når du bestiller rom på Miramar Hotel i Barcelona, våkner du opp til denne utsikten! Foto: Yvette-Marie Solem

Italia – Grand Hotel Majestic Gia Baglioni

Bologna: Inngangen til Grand Hotel Majestic Hotel. Foto: Yvette-Marie Solem

 

 

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.