Spania: Reis på yogaferie til Mallorca

by Yvette-Marie Solem

Yoga var noe sært som bare noen få holdt på med på det glade 70-tallet. Der man trodde yogier var enten hippie eller alternativ med røkelse, peace and love. I dag er yoga blitt populært verden over. Bli med på en uforglemmelig yogaferie til Mallorca.

Det er en helt vanlig dag i mai. Solen skinner i Cala d’Or som ligger på østkysten av Mallorca. Dype pust høres som blander seg med den milde brisen fra Middelhavet.

Vi er fem damer med høy stresspuls i alderen 25-50 som har tatt turen til Mallorca for å roe ned, for å lære oss å puste med magen i stedet for med brystet. Flere av oss jobber foran pc-en mange timer i strekk, og har opparbeidet oss en god del muskelknuter. Noen er nybegynnere, mens andre er mer øvet. Selv yogalæreren Jaqui Wan som har praktisert yoga daglig i 15 år, føler seg slettes ikke utlært. Og vi er slettes ingen fargerike særinger som sitter i Lotus-stillinger dagen lang.

Yogaøkten der vi praktiserer Vinsaya Flow holder på i to timer i strekk avbrutt med en liten pause. Etter å ha spist en lett frokost før yogaøkten for å få opp blodsukkeret, går gruppen etter yogaøkten tilbake til spisesalen for å nyte en skikkelig god frokost, før de fleste tusler ned til strandkanten for å nyte sol og sjø, og en spennende bok.

Fordelen med å booke yogaferie via Sardinia Yoga, er at gruppene er små, nettopp for at læreren skal kunne gå rundt og perfeksjonere yogastillingene vi gjør underveis. I tillegg har Sardinia Yoga opphold på fire stjerners hoteller der du kan komme og gå som du vil. Minimumsoppholdet er tre dager, og holder til i både Sardinia, Mallorca og Kroatia.

Etter dagens yogaøkt er det fristende å hoppe i det jadegrønne vannet utenfor Cala d’Or hotel i Mallorca. Foto: Cristina Maria Solem

Mallorca: Utendørsbassenget på Cala d’Or er et godt alternativ for deg som foretrekker et voksenmiljø fremfor badestranden rett bak der flere barnefamilier holder til. Foto: Yvette-Marie Solem

Klikk her for å bestille din yogaferie. 

Sardinia Yoga på Instagram: @sardiniayoga

Les også:

USA: Luftig yoga i Las Vegas

Mye glede ved å trene også når du har ferie

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.