Home DestinasjonerNorden Lei av kjedelige hotellrom?

Lei av kjedelige hotellrom?

by Yvette-Marie Solem

Neida, dette er ikke en UFO fra det ytre rom. Det er et hotellrom. Les hvor du kan bo litt originalt, med spesielle omgivelser.

Vil du ha en helt spesiell ferieopplevelse med utradisjonelle overnattinger, har vi plukket ut noen ideer til en annerledes vri på ferien:

FRANKRIKE

En stjernekikkert liggende ved siden av sengen, fugler som flyr fredfullt over deg mens du ligger i en glassboble og venter på at Ole Lukkøye skal komme. Boblene har glasstak som gjør at du har full utsikt til stjernehimmelen, samtidig som lekne kaniner spretter rundt glasshyttene.

Dette er en spesiell overnattings-opplevelse for livet som ligger i Provence i Frankrike. Boblene er plassert midt i naturen samtidig som man er i nærheten av en by.

Attrap Reves står bak denne unike soveopplevelsen.

TYSKLAND

Har du sans for det visuelle, er Propeller Island City Lodge stedet som garantert vil pirre sansene. Hotellet ligger sentralt i Berlin, og er perfekt for de som vil eksperimentere med en annerledes type overnatting utenom det vanlige.

Hvert rom er totalt forskjellig, og spenner i fra den absolutte minimalistiske stilen der både øyne og sjel får total hvile fra hverdagens mange inntrykk, rom med bare skjeve vegger, rom der absolutt alt er i en farge, til eventyrrom der man kan sove i løvebur.

SVERIGE

Gjør som nøtteliten og sov i toppen av et tre. Lev i harmoni med naturen i Harads nord for Luleå i Sverige der man sover i trærne blant ekorn og fugler. Det er mange naturentusiaster som kommer begeistret tilbake til disse luftige overnattingene i Harads, og bookinger må gjøres lang tid i forveien.

KØBENHAVN

I Ebeltoft ligger safariparken Ree Park Ebeltoft Safari der man bor i egne safari-hytter inne i selve parken. Her bor du så tett innpå dyrene, og det skjer titt og ofte at nysgjerrige strutser, sebraer og gnuer tar seg en tur bort for å hilse på.

Dyrene i Ree Park Ebeltoft Safari kommer fra alle verdens hjørner og ombefatter de raskeste, de høyeste og noen av de farligste dyrene.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.