Hjem DestinasjonerNorden På tokt med Christian Radich!

På tokt med Christian Radich!

av Reiseliv
Ostlandet Chr Radich 0901 Hoved

Bli med Inspiratour på en fantastisk langhelg som mannskap om bord på den vakre og stolte Christian Radich.

21. – 24. mai har du muligheten til å være med som medseiler på seilskuta som har vunnet flere store regattaer de seneste år, og som fortsetter å ivareta vår stolte maritime tradisjon.

Oslo, Danmark og SverigeChristian Radich seiler fra Oslo på morgenen Kr. himmelfartsdag og de neste dagene går ferden ned Oslofjorden, utover Skagerak mot Danmark, videre til Sverige og deretter opp Oslofjorden til Akershus Festning. Vi er tilbake ved kaia midt på dagen 24. mai.

Vær ekte seilskutesjømannVed påmønstring deles alle inn i vaktlag med turnus 4 timer på, 8 timer av, 4 timer på, osv. Du har status som medseiler under kyndig veiledning av det faste mannskapet på Christian Radich. Vaktlagene vil seile Christian Radich med alt dette innebærer av klatring i rigg, styring av skip, brannvakt, skrubbing av dekk m.m. Du trenger ikke klatre i riggen om du ikke ønsker, men det anbefales.

Knutekurs og grillfestPå dine frivakter gjør du som du selv ønsker, for eksempel delta på knutekurs, lære om Radichs historie, eller slappe av på dekk med en kaffekopp sammen med dine medseilere. Skuta har en utmerket bysse med egen kokk som lager god og solid skipskost. Ca kl 20.00 på lørdag klinger skipsklokken for avmønstring av mannskapet, vi ankrer opp i Oslofjorden og det blir grillfest om bord.

3 netter ombordKristi himmelfartstoktet koster kr 3500,- per person som inkluderer overnatting i 3 netter, seilinstruksjon og fullpensjon. Les mer om dette seilaset og meld deg på via Inspiratour kan treffes på telefon 4000 1982 eller post@inspiratour.com.

Om InspiratourInspiratour ble startet i 2001 under navnet Leirskole for voksne. Sommeren 2001 avholdt Leirskole for voksne sitt første kurs, i maling og kunsthistorie, på en vingård i Toscana. I 2006 skiftet Leirskole for voksne navn til Inspiratour, og er i dag en etablert uavhengig turoperatør med en betydelig portefølje av opplevelsesturer, kurs og arrangementer på tre kontinenter og 4 hav.

Se mer på

Inspiratour

Du vil sikkert like disse artiklene også