Home DestinasjonerNorge Camping i Midt-Norge, opplevelser i innlandet og langs kysten

Camping i Midt-Norge, opplevelser i innlandet og langs kysten

by Trond Thorud
Camping i Midt-Norge

Camping i Midt-Norge: Er du på utkikk etter camping i Trøndelag, finner du flotte alternativer både ved sjøen, på fjellet og i innlandet. Mange av campingplassene i Trøndelag ligger omgitt av vakker natur, og de er lette å finne.

De fleste av dem tilbyr teltplasser, plasser for campingvogner og bobiler, samt har campinghytter til leie.

Og ikke glem kysten med mange campingplasser og muligheter for litt båtliv, for eksempel på Hitra som hovedbildet over viser.

Innherred:

Visit Innherred har utarbeidet en god oversikt over både bobilparkeringer og tømmestasjoner i området for de som reiser med campingvogn og bobil.

Koa Camping ligger i vakre omgivelser med lett ankomst fra E6. Hytter og oppstillingsplasser ligger solvendt, slik at alle får panoramautsikt utover Trondheimsfjorden. Koa Camping er et fint utgangspunkt for en rekke aktiviteter og kulturtilbud i nærområdet, som Den Gyldne Omvei i Inderøy, Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Stiklestad Golfklubb i Verdal.

Levanger Camping er en helårsåpen campingplass med vakker beliggenhet like ved Trondheimsfjorden, og sentralt i forhold til Levanger sentrum. Det er store områder for fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet. Idrettspark med tennisbaner finner du rett ved plassen, så vel som sandvolleyballbane, utegrill og lekeapparater.

Guldbergaunet Camping er idyllisk plassert ved Steinkjerelva, i rolige og fredelige omgivelser med store gressletter, trær og turstier. Campingplassen grenser til idrettsparken i Steinkjer, med kort avstand til mange aktivitetstilbud. Her finner du 9 utleiehytter, 65 leiligheter med høy standard og 100 caravanplasser med egne strømuttak. Leilighetene leies ut om sommeren i perioden juni-august. Hyttene leies ut hele året.

Kvam Motell og Camping ligger i vakre omgivelser ved Snåsavatnets bredder. Ideelt for kano og kajakkutfart, øyhopping og bading.

Namdalen:

Visit Namdalen har samlet en oversiktsside med informasjon om både tømmestasjoner, gasspåfyll, reiseruter og campingplasser som kan være nyttig.

Pluscamp Namsos ligger i naturskjønne omgivelser der hyttene, campingvognene og teltplassene ligger like ved en badestrand. Et nydelig friområde er like ved for deilige kveldsturer eller et slag minigolf. Ved Plucamp Namsos kan du også prøve andre aktiviteter som dresinsykkel, pedalbåt, kano og tråbiler. 

Kolvereid familiecamping er en helårsåpen campingplass som er spesielt tilpasset barnefamilier, med naturskjønne omgivelser, høy standard og førsteklasses vertskap.

Aglen Camping er en herlig perle ved Namdalskysten som ligger idyllisk til ytterst på Otterøya. Campingen har en egen trollpark/lekepark, oppstillingsplasser med fantastisk havsutsikt og mulighet for fiske, båtliv og familiehygge.

Flatanger Camping er en idyllisk familiedrevet campingplass omgitt av sjø og fjell. Enten du ønsker en stille og rolig ferie med rusleturer i fjæra, eller en aktiv ferie med dykking, padling, fiske, klatring og lange fjellturer, er Flatanger Camping et ypperlig utgangspunkt.

Oppdal:

Breesgård turistsenter ligger litt vest for Oppdal sentrum, ved foten av det praktfulle fjellet Storhornet. Her finner du en familiecamping med ca 145 faste vogner og 20 hytter som leies ut på åremål. Uendelige turmuligheter, grillplass og en flott badedam med gratis bruk av båter ligger midt i campingen.

Smegarden Camping er omgitt av vakker natur med høye fjell og trivelige seterdaler, og ligger like ved elva Vinstra, en sideelv til elva Driva. Når du overnatter på campingplassen kan du fiske gratis i elva og grille ved den romslige gapahuken.

Magalaupe Camping ligger omgitt av vakker natur like ved elva Driva. Den er et perfekt utgangspunkt for å besøke Dovrefjell Nasjonalpark, med de turmulighetene det gir både sommer og vinter.

Trondheim:

Øysand Camping er Trondheims nærmeste sydenstrandcamping. Ca 2 mil sør for Trondheim finner du denne perle som byr på badeliv og friluftsområde med utegriller, sandvolleybaner og ei lang sandstrand å boltre seg på for store og små.

Trondheim Bobilparkering finner du midt inne i Trondheim sentrum, med gåavstand til alle byens severdigheter og kulturelle opplevelser.

Røros:

Tett på sentrum av verdensarven Røros finner du campingalternativer for både telt, campingvogn og bobiler som gjør det enkelt å oppleve den historiske og kulturelle gruvebyen på reisen. Destinasjon Røros har også samlet noen gode reiserutetips som fører deg på de vakreste bilrutene inn til Røros.

Bergstaden Camping – ved Kvitsanden verneområde

Røros Camping – 15 minutters spasertur inn til Røros sentrum

Ved kysten:

Vågen Camping på Hitra ligger på en vakker halvøy med over 2 km strandlinje. Her er du bare fem minutter unna de lovende fiskefeltene til havs. Campingen ligger også i nærheten av et naturreservat med hundrevis av klare ørretvann og gode turmuligheter.

Stokkøy Marina er en campingplass for campingvogner og bobiler, med ledig båtplass ved det vakre kystområdet i Åfjord. Havna ligger på vestsiden av Stokkøya, i le av bruforbindelsen Stokkøy-Linesøya. Trøndelags fineste sandstrand, Hosnasand med div. fasiliteter, ligger bare 300 meter fra havna.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.