Hjem DestinasjonerNorge Julegave og dugnad som bidrar til rene feriestrender i Norge!

Julegave og dugnad som bidrar til rene feriestrender i Norge!

av Trond Thorud
julegave og dugnad

Julegave og dugnad om å holde Norge rent, et bidrag til å redde havet! Da kan du gi bort en bærekraftig julegave med mening! Kanskje Hold Norge Rents gavekort på strandrydding kan være noe for deg som vil møte norske rene og pene strender, skjærgårder og fjorder.

Årets julegave kan dermed være nettopp et gavekort på strandrydding og en symbolsk gave som bidrar til kampen mot marin forsøpling gjennom å støtte Hold Norge Rents arbeid.

Hold Norge Rents gavekort er en miljøvennlig gave som både bidrar til opprydding av forsøpling langs norske strender, samt kartlegging av type avfall vi finner. 

Organisasjonen oppfordrer derfor alle som ønsker å gi bort en gave til havet og kloden, om å støtte Hold Norge Rents arbeid ved å legge et av våre gavekort under treet denne julen.

Det er nettopp rene og pene strender, skjærgårder og fjorder alle ønsker seg når de reiser rundt i Norge på ferie.

Midlene som kommer inn til Hold Norge Rent gjennom gavekortsalget går til vårt arbeid med å mobiliserer frivillige og tilrettelegge for opprydding av avfall på avveie, samt til vårt arbeid for å redusere og forebygge forsøpling både langs kysten og i innlandet.

Det koster 3 kroner per meter strand å rydde

Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, det koster 3 kr. per meter strand. Dette er basert på tall fra refusjonsordningen for marint avfall.

Eksempler:
Kr. 150 gir 50 meter ryddet strand.
Kr. 300 gir 100 meter ryddet strand.
Kr. 450 gir 150 meter ryddet strand.

Klikk her for mer informasjon og bestilling!


Fra toalett til toalett langs norske veier på verdens toalettdag

Fra toalett til toalett

Du vil sikkert like disse artiklene også