Hjem Destinasjoner Hopp av hamsterhjulet noen dager i Strømstad Spa

Hopp av hamsterhjulet noen dager i Strømstad Spa

av Yvette-Marie Solem
Strømstad Spa

Strømstad Spa i Sverige er perfekt for deg som vil hoppe av hamsterhjulet for noen dager, og nyte at roen senker seg i kroppen.

Med en fartsgrense på 120 km/t suser du kjapt ned på en drøy time fra Oslo til Strømstad Spa i Sverige. Strømstad Spa Hotel står i kontrast med den travle Strømstad by.

Nettopp her får du den etterlengtede roen uten stress og mas. Bo luftig 10 meter fra brygga på Strømstad Spa. Spis fersk skalldyr rett fra skjærgården. Opplev at det maritime livet i Strømstads skjærgård setter stresshormonene i pausemodus.

Spa deg inn

Strømstad Spa byr på både steambad, finsk sauna, svømmebasseng og flere massasjebehandlinger. Når du sjekker inn på suiten ligger det en kjekk spakit fra franske Decleor med ingredienser direkte fra Paris.

Sprett opp korkene, legg deg i horisontalen, trekk inn de herlige duftene og la humla suse.

Spa-anlegget er dessuten veldig populært blant gjestene, så den beste tiden for å oppleve herligheten før alle andre er om morgenen frem til 11-12 tiden.

Lekker sjømat rett fra skjærgården

Etter du har tilbragt noen timer i spa-avdelingen er det fristende å fortsette dagen videre med en lekker buffet. Ferske reker, krabbeklør, østers, blåskjell, laks (laksen er fra Norge), muslinger og mye mer. Nesten hele havets koldtbord serveres i overdådige mengder rett fra Strømstad skjærgård!

Og selvsagt et himmelrike for kjøttelskere! Smak deg gjennom de ulike rettene mens du nyter den imponerende utsikten til skjærgården der båtene dupper rett utenfor.

PS: Utvalget av delikat mat er stort, så legg igjen trangsittende jeans på hotellrommet og ta på deg noe elastisk før du setter deg til bords.

Lille Venezia

Når du bor på Strømstad Spa blir du også automatisk naboen til Sveriges Venezia. Her finner du en liten, idyllisk “bydel” med trange gater og kanaler hvor beboerne har båtene sine fortøyd utenfor terrassen: Et idyllisk syn!

Da er det bare å sjekke inn på Strømstad Spa og puste ut.

Strømstad spa
Strømstad spa
Strømstad Spa
strømstad spa

Få nytt fra Reiseliv på epost. Se hva vi tilbyr og bestill nyhetsbrev her

Liker du artikkelen om Strømstad Spa i Sverige, så gi oss Like og del på Facebook

Du kan søke hoteller i hele Sverige og bestille direkte her på Reiseliv


.. ... . Reiseliv er Norges eldste reiselivsmagasin på Internett, startet i 2000.

Sveriges beste kafeer

kronoberg, sverige
Sverige: Småland Kronoberg Venner

Du vil sikkert like disse artiklene også