Home DestinasjonerAmerika USA: Opplev det «nye» New York

USA: Opplev det «nye» New York

by Yvette-Marie Solem

New York: Nye, spennende attraksjoner og opplevelser på Manhattan i 2017!

Midtown Manhattan i New York er kjent for sine verdensberømte ikoner og attraksjoner, som The Empire State Building, Grand Central Terminal, Rockefeller Center, Fifth Avenue, Broadway og Times Square. De siste årene har området fått et ansiktsløft, og det er blitt enda flere ting å oppleve i New York.

Attraksjoner

På Times Square der verden møtes, vil besøkende som spaserer på 42nd Street oppdage at det gamle er nytt igjen. Ripley’s Believe It or Not! Times Square feirer sitt 10-års jubileum med å invitere besøkende til en utstilling av New Year’s Eve countdown’, som også forteller om det første ballet som så lyset i 2007. Like rundt hjørnet, har Madame Tussauds New York nettopp avdekket et interaktivt hode av King Kong som er 5.5 meter høyt. Det er en del av den nye permanente utstillingen deres som har fått navnet ‘Kong: Skull Island Experience’.

Spisesteder – ny underjordisk mathall og mer

Sommeren 2016 åpnet den internasjonalt anerkjente kokken Claus Meyer sin første mathall Great Northern Food Hall inne i den historiske Grand Central Terminal. I et stort lokale som dekker over 465 kvadratmeter, serveres det mat som er inspirert av det nordiske kjøkken. Du finner også andre mathaller i Midtown, blant annet Urbanspace Vanderbilt, The Pennsy ved Penn Station og Turnstyle som er en ny underjordisk mathall og marked ved Columbus Circle.

Underholdning – gratis standby billetter

Mange av de populære tv-seriene blir filmet i Midtown, og flere av dem tilbyr gratis standby billetter. For eksempel har du mulighet til å delta i The Late Show with Stephen Colbert på Ed Sullivan Tehater eller The Tonight Show Starring Jimmy Fallon og Late Night with Seth Meyers på 30 Rockefeller Plaza.

For de som vil oppleve det ikoniske Broadway, er det all grunn til å ta turen bortom ‘the Great White Way’ med nye forestillinger denne våren som Miss Saigon, Charlie and the Chocolate Factory (28. mars) og Anastasia (24. april).

Kommer snart…

De neste månedene fortsetter det med å åpne nye og spennende opplevelser i Midtown Manhattan. I begynnelsen av april åpner Gulliver’s Gate som er en interaktiv og spektakulær miniatyrverden. Du finner den i hjertet av Times Square på 44th Street mellom Seventh and Eight Avenues. Attraksjonen vil bestå av mer enn 300 miniatyrbygninger og 3D replika av noen av verdens største byer, heriblant New York City.

I juli vil Opry City Stage med sine fire etasjer og 2500 kvadratmeter, gi Midtown en smakebit av Nashvilles sydstatskultur og det berømte ‘Grand Ole Opry’. Plassert på Broadway mellom West 48th og 49th Streets vil stedet ha restaurant, bar og live musikkopplevelser.

Til november vil NFL Experience Time Square puste liv til verdenen av profesjonell amerikansk fotball. Med 4D eksklusiv videoer og interaktive utstillinger som gir et innblikk i NFL treningsprogram og game plan, vil det være mye å oppleve. Publikum vil få et minneverdig mesterskap med fysiske utfordringer som gir dem mulighet til å måle seg mot proffene. Aktivitetene som tar fansene fra tribunen ut på banen, vil være en attraksjon som det aldri er sett maken til før.

Senere på høsten vil National Geographic ENCOUNTER: Ocean Odyssey ta besøkende med ned i dypet av Stillehavet. Her kan de interagere med virtuelle ville havdyr som sammen med nye teknologier skaper en banebrytende opplevelse. Du finner den nye opplevelsen på West 43rd Street mellom Broadway og Eight Avenue.

Velkommen til New York!

 

Les også:

Sex og Singelliv i New York

Arizona, med Grand Canyon som ligner verdens ende

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.