Home Historisk artikkelarkiv Kåret til Norges beste skisted

Kåret til Norges beste skisted

by Reiseliv
2012-10-10 Vestlia Resort.jpg

Kåret til Norges beste skisted: Vestlia Resort på Geilo er blitt kåret til Norges beste skisted. Det er World Travels Award som tildeler skisentret det som kalles reiselivets Oscar.

Den prestisjefylte prisen gir Vestlia Resort det ultimate kvalitetsstempel. Etter år med knallhard innsats kan Vestlia Resort på Geilo feire seg selv og glede seg over å ha lykkes med sitt konsept.

World Travel Awards er den internasjonale reiselivsindustriens mest prestisjefylte kåring av verdens ledende, og mest attraktive destinasjoner. – Prisen er en stor anerkjennelse til alle som jobber på Vestlia. De gjør en enorm innsats hver dag. Målet er å levere de beste gjesteopplevelsene gjennom vår grunntanke som handler om omtanke, både overfor hverandre og gjestene. Det er en stor ære å bli nominert, og ikke minst vinne prisen i selskap med så utrolig mange dyktige aktører, sier hotelldirektør Paul Dørdal, Vestlia Resort.

Ingen hvilepute
I år er det 20 års jubileum for kåringen som startet opp for å oppmuntre reiselivsbransjen til å stadig forbedre gjesteopplevelsen. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling. – World Travel Awards er en sterk motivasjonsfaktor til å videreutvikle konseptet og vise våre gjester at opplevelsene på Vestlia og Geilo er noe helt utover det vanlige. Kåringen er på ingen måte noen hvilepute for oss. Vi vet at de virkelige verdiene skapes gjennom gode møter med mennesker, og det er der vi legger vårt fokus og gjør at vi skiller oss ut fra andre aktører, sier hotelldirektøren.

Offensiv satsing
Geilo er et av landets største turiststeder, og Hol er en av Norges største reiselivskommuner. 1. oktober i år startet kommunens nye turistsjef med å synliggjøre nasjonalparklandsbyen Geilo. Vestlia Resort bidrar også i arbeidet med å løfte Geilo til nye høyder. – Vi skal ta tilbake de norske kundene. Sentrale aktører på Geilo går nå sammen om markedsføring og synliggjøring av alt det Geilo kan tilby sine gjester. Geilo har et mangfold av aktiviteter hele året, og dette skal vi fortelle om sammen, sier nytilsatt Tom Myrseth, salgs- og markedsdirektør Vestlia Resort. Han kom til Vestlia 1. august i år, fra Norefjell Spa & Resort der Myrseth var administrerende direktør.

Ny felles giv for Geilo
Vestlia Resort har sammen med Hol kommune, Visit Geilo, grunneiere, overnattingsteder, skiheisene, opplevelsespartnere og øvrig næringsliv iverksatt en ny markedsføringsstrategi. – Geilo skal oppleves som det mest foretrukne ski- og helårsdestinasjon i vårt marked. Vi skal jobbe knallhardt sammen for å øke antall gjestedøgn, fra både markedet her hjemme og i utlandet. Vi har ingen tid å miste, det er bare å brette opp ermene og levere topp service, god mat, trivelig sentrum og bymiljø og tilby mange ulike opplevelser til både små og store, sier salgs- og markedsdirektøren på Vestlia Resort.

Om Vestlia Resort
Vestlia Resort er innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og har en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra hytter, enkeltrom, suiter og luksusleiligheter på opptil 200 kvm. Hotellet har et eksklusivt SPA- og fitness senter, 1000 kvm for kropp og sjel. I tillegg byr Vestlia på moderne konferanselokaler, restaurant, lounge, bar og bankettsal for spesielle anledninger. For barna er det lekeland på hele 200 kvm. Vestlia har også egen golfbane og er nabo til Geilolia Sommerpark. Her finnes blant annet høydepark, big jump, trampoline, lekeområder, downhill sykling i alpinbakkene og stolheisen som går hele sommeren og høsten. Geilolia leier ut sykler og kano.

Om World Travel Awards
World Travel Awards er den internasjonale reiselivsindustriens versjon av Oscarutdelingen. Kåringen startet i 1993 med hensikt å oppmuntre reiselivsbransjen til å stadig forbedre gjesteopplevelsen. Hvert år samles reisebyråer fra hele verden og andre aktører fra bransjen for å stemme frem sine favoritter fra hvert kontinent. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling. Les mer om World Travel Awards på www.worldtravelawards.com.

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.