Home Mat Drikke Gastronomi Spise dyr; hund, insekter, kenguru, hai eller gorilla?

Spise dyr; hund, insekter, kenguru, hai eller gorilla?

by Reiseliv
spise dyr

Spise dyr: Når du reiser i mange kulturer ute i verden, kan du få mulighetene til å spise hund, insekter, kenguru, hai, hval eller gorilla. Men alt er ikke like greit, tross at det er lokale tradisjoner.

Episode 4 av Hekta på Reise; Hekta på å møte dyr på reise kan du høre Veronica Blumenthal og Sten Hansson snakke om matretter verden rundt.

De snakker om hva du bør unngå og hva bør du være obs på når det kommer til dyr du møter og spiser på reisen. De diskuterer kontroversielle attraksjoner som tigertempler og elefantridning, uvanlige matretter som hund, insekter, kenguru, hai og gorilla, utrydningstruede dyr på menyen, selfies med dyr, gå tur med løver, safarireiser som troféjakt, m.m.

Podcasten er drevet av doktorgradsstipendiat ved Norsk Hotellhøgskole Veronica Blumenthal og mastergradsstudent Sten Hansson som studerer International Hospitality Management på Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger, og du kan høre den her på Reiseliv.

Podcasten om å spise dyr tar med med på ferie til mange land, tips til hva du kan gjøre og ikke gjøre når du er på reise. Podcasten er laget med støtte fra Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger.

Hør podcasten her


Podcast: Hekta på å bli kjent med folk på reise

podcast reiseliv

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.