Home Mat Drikke Gastronomi Spisepinner må du kunne bruke når du er i Japan

Spisepinner må du kunne bruke når du er i Japan

by Per Henriksen
spisepinner

Spisepinner må du kunne bruke når du er i Japan. Det forteller podcastparet Veronica og Sten om, og at du kan holde bollen med noodlesuppe opp mot munnen. Spørsmålet de svarer på er om du overlever i Japan hvis du ikke kan bruke spisepinner, og at gaffel er det nærmest umulig å få tak i.

I denne podcastepisoden snakker Veronica Blumenthal og Sten Hansson om det fantastiske landet Japan! Veronica beskriver det som det mest eksotiske av alle de 48 landene hun har vært i.

De snakker om etikette, tips på restauranter, tatoveringer og at du kommer langt med et vennlig smil, og mye mer du må være obs på når du er på ferie i det vakre landet.

De svarer også på lytternes spørsmål om Japans innfløkte etiketteregler, mat, hvorvidt det er trygt å reise alene her og om folk snakker engelsk.

Veronica Blumenthal og Sten Hansson deler også tips om attraksjoner, steder og kulturelle opplevelser som er verdt å få med seg. Ikke minst svarer de på det ultimate spørsmålet; overlever man i Japan selv om man ikke har fått dreisen på dette med spisepinner?  

Podcasten er drevet av doktorgradsstipendiat ved Norsk Hotellhøgskole Veronica Blumenthal og mastergradsstudent Sten Hansson som studerer International Hospitality Management på Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger, og du kan høre den her på Reiseliv.

Podcasten tar med med på ferie til mange land, tips til hva du kan gjøre og ikke gjøre når du er på reise. Podcasten er laget med støtte fra Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger.

Hør podcasten her


Spise dyr; hund, insekter, kenguru, hai eller gorilla?

spise dyr

Når du reiser i mange kulturer ute i verden, kan du få mulighetene til å spise hund, insekter, kenguru, hai, hval eller gorilla. Men alt er ikke like greit, tross at det er lokale tradisjoner.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.