Home Reisetips Beste måte å reise på, lytt til en lydbok

Beste måte å reise på, lytt til en lydbok

by Per Henriksen
Beste måten å reise

Beste måten å reise på når tiden er lang, er å ha noe ekstra å pusle med. Du har sikkert hørt om lydbøker. Dette er en utmerket måte å gjøre kjedelige reiser spennende, enten du sitter i bil, på tog, buss, flyplass eller i et fly. Sett på det et headset, finn favorittboka di, og lytt! Og ikke minst; det holder smårollingen aktive på en utmerket måte, aktive ved at de sitter i ro og lytter.

Beste måten å reise

Det finnes tusenvis av lydbøker fra mange forlag og bokhandlerkjeder. Du henter lydbøkene direkte inn på mobilen. Og du kan laste ned og lytte offline, hvor som helst, når som helst.

Utvalget av lydbøker er enorm, i alle sjangre; barnebøker, ungdomsbøker, krim og spenning, klassiske romaner og nyere skjønnlitteratur, fakta og dokumentar. Ved å bli tegne et abonnement hos en med fast betalingmåneden, kan du strømme lydbøker av norske og utenlandske forfattere.

Du kan kjøpe så mange bøker du vil i det abonnementet du bestiller, og da eier du dem til evig tid. På samme måte som du går i en bokhandel og kjøper bøker. Men her har du har en hel digital bokhandel rett foran deg. Og nye titler kommer hele tiden. Både bokmål og nynorsk.

Du lagrer selv alle de bøker du kjøper, og har da ditt eget bibliotek. En god bok kan lyttes til to ganger, minst.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen på mobilen til den digitale bokbutikken du foretrekker. Appene finner du på enten Google Play eller App Store, avhengig av om du har iOS for iPhone eller en Android-mobil. Bruk nedlastingsfunksjonen for å lytte, helt uten internett-tilkobling.

Lytt hvor som helst – når som helst

Lytt når som helst, hvor som helst, på flere abonnementer kan både to og tre lytte samtidig på sine egne enheter, mobil eller nettbrett. Ideelt når du – og kanskje hele familien – er på ferie eller annen reise, og trenger en ny bok på stranda, flyplassen, på toget, eller helt enkelt på senga etter en lang dag i et fremmed land.

De fleste digitale bokhandlerne tilbyr deg å starte med en gratis prøveperiode. Sier du opp tjenesten før prøveperioden er over, betaler du selvsagt ingenting. Det er heller ikke vanlig med bindingstid, men at du kan avslutte abonnementet når du vil.

Følg oss på Facebook, Linkedin, Instagram og Youtube

Har du kommentar til artikkelen, mer informasjon eller ønsker kontakt med Reiseliv, send inn skjema:


    Schilthorn: Familieferie i de sveitsiske alper

    Schilthorn i de sveitsiske alper er et flott reisemål for hele familien.

    Du liker kanskje også

    Reiseliv

    Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.