Home Aktuelt Slik får du rabatterte flybilletter og hotellpriser

Slik får du rabatterte flybilletter og hotellpriser

Spar penger på reisen

by Content Marketing
rabatterte flybilletter hotellpriser

Reiser er en fantastisk måte å utforske verden på, men det kan også være kostbart. Heldigvis finnes det flere smarte tips og triks for å spare penger på både flybilletter og hotellpriser.

Foto: Kenny Eliason

Det er nemlig ikke vanskelig å få reisebudsjettet til å strekke litt lenger så lenge du vet hva du skal følge med på mens du planlegger neste ferie.

Restplass

Å være fleksibel med reisedatoer og destinasjoner kan være en av de beste måtene å sikre seg rabatterte flybilletter og hotellpriser.

Restplass er reiser som ikke er blitt solgt, og reiseselskapene tilbyr derfor store rabatter for å fylle opp disse ledige plassene.

Ofte hender det at du ikke vet hvilket hotell du havner på, noe som er midt i blinken om du er mer opptatt av å utforske destinasjonen du skal til enn hotellet du skal bo på.

For å finne restplass kan du besøke ulike nettsider som spesialiserer seg på å tilby slike tilbud.

Disse nettsidene oppdateres jevnlig, og du kan søke etter reiser til forskjellige destinasjoner basert på dato og budsjett.

Vær imidlertid oppmerksom på at restplasser ofte har begrensninger når det gjelder reisetidspunkt, så det er viktig å være fleksibel når du jakter på disse tilbudene.

Bestill tidlig

Når det gjelder å få rabatterte reiser, kan tidspunktet for bestilling være avgjørende. Noen ganger kan det lønne seg å være tidlig ute for å bestille billetter og hotellovernatting.

Mange flyselskaper og hoteller tilbyr rabatter eller andre kampanjer for de som booker lang tid i forveien.

Ved å være proaktiv og planlegge reisen i god tid, kan du sikre deg de beste prisene, samtidig som datoene som passer deg best enda er tilgjengelige.

Bruk reisesøkemotorer

Reisesøkemotorer er utmerkede verktøy for å finne de beste tilbudene på flybilletter og hotellpriser.

Disse nettstedene søker gjennom flere ulike reiseoperatører og andre reiseplattformer for å gi deg en oversikt over de beste prisene tilgjengelig på markedet.

Ved å bruke reisesøkemotorer kan du enkelt sammenligne priser fra ulike leverandører for å ta det mest kostnadseffektive alternativet. 

Rimelige reiser

Kort oppsummert er det ingen heksekunst å finne frem til rimelige reiser. Restplass kan være ideelt om du ønsker å ta ting på sparket og har en fleksibel timeplan.

Velg å bestille tidlig om du ikke er veldig fleksibel for å sikre deg de beste tilbudene. Ta i bruk reisesøkemotorer for å sammenligne ulike valgmuligheter, da priser ofte kan variere fra aktør til aktør.

Et siste tips: husk å pakke kofferten lett, slik at du får plass til mange flotte suivenirer!

Produsert av Reiseliv.no

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.