Home Reisetips Reiseforsikring dekker sjelden skader på mobilen din

Reiseforsikring dekker sjelden skader på mobilen din

by Per Henriksen

Reiseforsikring dekker sjelden skader på mobiltelefonen. Mobiltelefonen som faller i gulvet og blir knust ved et uhell, erstattes ikke på en vanlig reiseforsikring.

Mange lurer på om reiseforsikringen dekker knust skjerm og uhell med mobilen. Men reiseforsikringen dekker som oftest ikke slike hendelige uhell. Derimot dekkes de fleste forsikringer hendelser som kantring med kano og trafikkuhell der mobilen blir skadet.

Dersom mobiltelefonen blir stjålet, derimot, får du erstatning. Sjekk vilkårene i din forsikring for å se hva du får igjen.

Hvis du blir frastjålet mobilen på reise, må tyveriet meldes til det lokale politiet så fort som mulig. Ta med deg en skriftlig bekreftelse på anmeldelsen. Får du ikke gjort det, må tyveriet meldes til norsk politi så fort du kommer hjem.

Pakk viktige ting riktig

Det er viktig å minne om at ikke bare mobilen, men også elektroniske gjenstander som PC, nettbrett og andre verdisaker skal legges i håndbagasjen under fly- og togreiser.

Hvis de blir ødelagt eller borte under transport i innsjekket bagasje, vil du risikere at du ikke får dekket noe og det kan dreie seg om mange tusen kroner.

Skulle du være så uheldig å få mobilen frastjålet mens du er på ferie, er det viktig at du også melder tyveriet til forsikringsselskapet ditt så snart som mulig. Også politianmeldelsen sender du til forsikringsselskapet.

Ta normale forholdsregler så kan du nyte ferien uten slike hendelser.

Følg oss på Facebook, Linkedin, Instagram og Youtube

Har du kommentar til artikkelen, mer informasjon eller ønsker kontakt med Reiseliv, send inn skjema:

   


  Reiseforsikring: Det var den ferien…

  Leave a Comment

  Du liker kanskje også

  Reiseliv

  Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.