Home Reisetips Rock i Dolomittene en kjærkommen begivenhet for entusiaster

Rock i Dolomittene en kjærkommen begivenhet for entusiaster

by Reiseliv
Rock Dolomittene Italia

Rock i Dolomittene vender tilbake til Val Gardenas snødekte landskap 18. og 26. mars. Rock the Dolomites er blitt en kjærkommen begivenhet i slutten av mars. Her tilbyr du muligheter til å danse og ha det gøy under solen i hjertet av Dolomittene.

Rock Dolomittene Italia

Val Gardena vil arrangere den ukelange musikalske begivenheten og dens konserter for 9. gang i dalens mest pittoreske hytter og skibakker. Konsertene starter lørdag 18. mars og avsluttes søndag 26. mars 2023.

Den første konserten holdes lørdag på Baita SASLONCH med The Killbilly’s. En lyd som smelter rockabilly og bluesrøtter med høyenergiske rock’n’roll, neo-rockabilly og surfepåvirkninger.

Fra de store klassikerne fra 50- og 60-tallet, til Surf Music av Dick Dale & His Deltones, for å finne deres hovedreferanse i Neo-Rockabilly of the Stray Cats, ønsker live-opptredenen å underholde og forbløffe publikum.

Søndag vil Baita CIAMPAC ønske stjernene fra arrangementet velkommen, The Jam’son, et band som handler om moro, underholdning og ren energi.

Deres enorme repertoar inkluderer rock, pop, reggae, oldies, funk, blues, fox og originale sanger som fort vil få deg til å synge med eller danse til de fengende tonene!

Elvis, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis andre store

Rock Dolomittene Italia
Rock Dolomittene Italia

Tirsdag opptrer Lucky17 på Baita PRA VALENTINI-hytta. De syv medlemmene spiller et repertoar av 50-tallssanger, inkludert livlige og dansbare låter av Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Fat Domino, Johnny Cash, Little Richards, bare for å nevne noen. Med andre ord, sjangerens avling av kremen.

Spol frem til onsdag, og Baita PANORAMA åpner dørene for at The Giggers kan virke magien på publikum.

Kategori er paljetter og disco-funk: ta et skritt tilbake i tid med The Giggers, og ri på den musikalske bølgen fra de legendariske 70- og 80-tallet.

Chic, Earth, Wind and Fire, Gloria Gaynor, Donna Summer og alle de viktigste disco-spillerne under en konsert som får deg til å kjenne rockesuget!

Riccardo Inge står i sentrum torsdag i DANTERCËPIES Mountain Lounge. Riccardo Inge er ingeniør. Kanskje en låtskriver.

Eller rettere sagt, han er et band. Faktisk er Riccardo Inge en kombinasjon av alt dette, godt rystet gjennom sanger for å synge og danse som om det ikke er en dag i morgen.

Uutgitte låter med en moderne og fengende lyd

Rock Dolomittene Italia
Rock Dolomittene Italia

En endeløs strøm av rockemedleyer, melodiske og aggressive, ispedd uutgitte låter med en moderne og fengende lyd: dette er miksen som venter på deg for å tilbringe en opplevelsrik ettermiddag.

Fredag ​​24. mars opptrer The Legendary Kid Combo på Bar After Ski LA STUA. Dette italienske bandet spiller folk-punk musikk, og det brokete mannskapet kom til liv blant byene Voghera (nær Pavia), Brescia og Verona i 2005.

I løpet av årene eksperimenterte bandet med å blande forskjellige undersjangre som country , psychobilly, rockabilly og Balkan i en stil som bandet beskriver som ‘cock-a-billy’.

Sist, men ikke minst, vil Rifugio SALEI-hytta avslutte kl 13.00 søndag 26. mars med Temporaneamente.

Elia Garutti (gitar – og Gianni Morandis gitarist, for å starte opp!), Jacopo Tini (trommer – fra Sonohra, fremført med Vecchioni), Fabio Cugola (vokal), Fabio Bortolani (bass).

Tallrike opplevelser, scener, arrangementer og samarbeid. Temporaneamente skaper en levende, dynamisk musikk, et harmonisk kaleidoskop bestående av 70-tallet, grungen på 90-tallet helt til de friske lydene fra våre moderne dager. En stein som aldri føles tung.

Levende musikk og, selvsagt, allsidig moro vil fortsette i Val Gardena til april. Den påfølgende helgen kan skilte med Gardenissima After Race Party lørdag 1. april, og starter med Melissa Naschenweng på Col da Mulin (La Stua) i Selva.

Südtirol Gardenissima (1. april) og Südtirol Gardenissima Kids (2. april) vil finne sted samme helg.

Rock Dolomittene Italia
Rock Dolomittene Italia

Rock i Dolemittene – se mer her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.