Home Reisetips Romantiske timer på 5,8 meters dyp, spis og sov godt

Romantiske timer på 5,8 meters dyp, spis og sov godt

by Reiseliv
Romantiske timer

Romantiske timer på 5,8 meters dyp, og spis og sov godt. Det koster skjorta, men du vil neppe glemme en natt under vann. På Maldivene kan du sove på 5,8 meters dyp, og i Dubai kan du velge resorten The Palm for å overnatte omgitt av store vannmengder og utallige fascinerende skapninger som lever i havet.

The Palm, Atlantis er et enormt femstjerners luksushotell og resort som ligger på den ikoniske Palm Jumeirah-øya i Dubai i De forente arabiske emirater. Dette imponerende resortet er kjent for sin spektakulære arkitektur, svært spesielle fasiliteter og en rekke unike opplevelser.

Romantiske timer
Nærkontaskt med dypets fascinerende liv, på hotellrommet i Dubai.

Resortet er kjent for sitt ikoniske The Underwater Suites. Her kan du se på det marine livet i et gigantisk akvarium i ditt eget rom.

The Palm, Atlantis ligger i Akvaventure Waterpark, en av de største vannparkene i Dubai.

Dette akvariet inneholder et imponerende utvalg av marine dyr, inkludert haier, rokker og fargerike fisk. I akvariet får du innsikt i havets spennende dyreliv.

«The Underwater Suites» er en av de mest eksklusive og unike overnattingsmulighetene som resorten tilbyr. Disse suitene gir gjestene en enestående mulighet til å bo i en luksuriøs oase under havoverflaten og nyte en direkte visning av det fantastiske marine livet i Persiabukten.

Suitene har gulv-til-tak-vinduer som strekker seg over hele rommet, inkludert soverommet og stuen. Dette gir deg en fantastisk utsikt over haier, rokker, fargerike fisk og andre marine arter som svømmer rundt i lagunen.

Du må ha fet lommebok når du skal bo på The Underwater Suites. Du bør bestille på forhånd hvis du ønsker å nyte denne unike luksusen og oppleve livet under havoverflaten på en av verdens mest prestisjetunge feriesteder.

Spis sjømat 5,8 meter ned i dypet

Hurawalhi Island Resort er et luksuriøst femstjerners resort som ligger på en privat øy i Lhaviyani Atoll, Maldivene. Dette eksklusive feriestedet har en rekke unike muligheter og fasiliteter som gjør det til et spesielt reisemål for par og eventyrlystne reisende.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene på Hurawalhi er «5.8 Undersea Restaurant,» som er en av verdens største undervannsrestauranter. Gjestene kan nyte gourmetmåltider mens de observerer det fantastiske undervannslandskapet og det marine livet gjennom de store glassvinduene.

Dette er en av de mest bemerkelsesverdige funksjonene på resorten og en unik spisestueopplevelse.

Navnet «5.8» henviser til restaurantens dybde, som er 5,8 meter under havoverflaten. Dette gir gjestene en følelse av å være nedsenket i det marine miljøet, og du kan se koraller, fisk og andre undervannsattraksjoner mens de spiser.

Besøket på 5.8 Undersea Restaurant er en eksklusiv opplevelse, og det er ofte nødvendig å reservere bord på forhånd. Restauranten tilbyr en variert meny med gourmetretter og passer for par som søker en romantisk og minneverdig middag i en unik atmosfære.

Typiske retter under vann er selvfølgelig sjømatretter; slik som grillet fisk, hummer, reker, og andre skalldyr.

Kan glassveggene i restauranten under vann sprekke?

Det er ingen grunn til bekymring når du besøker 5.8 Undersea Restaurant på Hurawalhi Island Resort i Maldivene. Denne restauranten er designet og konstruert med høyeste standarder for sikkerhet og er nøye inspisert for å sikre at den er trygg for gjestene.

De store glassveggene som gir gjestene muligheten til å se det marine livet under vann, er tykke og sterke nok til å tåle trykket fra vannet og den omkringliggende sjøen. Disse fasilitetene er laget av spesielle materialer som er designet for å være sterke og holdbare i undervannsmiljøet.

Ingen av de rapporterte tilfellene av glassvegger som sprekker eller bryter i denne type undervannsrestauranter er blitt rapportert i tilknytning til Hurawalhi Island Resort eller lignende fasiliteter.

Så lenge du følger de vanlige sikkerhetsprosedyrene og retningslinjene som er gitt av restaurantens personale, bør du kunne nyte måltidet ditt i 5.8 Undersea Restaurant uten bekymringer.

Det blir nok også en unik og minneverdig opplevelse som gir deg muligheten til å oppleve undervannsverdenen på en spektakulær og komfortabel måte.

Romantiske timer
Det blir lett å være romantisk når du står 5,6 meter under vann og omgitt av et fargerikt liv rundt deg.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.