Hjem Reisetips Har laget 20 000 bobiler

Har laget 20 000 bobiler

av Reiseliv
2013-05-16 Capro bobil.jpg

Nå som sommerferien står for døren, kommer drømmen om å reise med frihet. Bobil er en av disse mulighetene. Ta med hjemmet på tur.

På bare seks år har det blitt bygget 20.000 bobiler på fabrikken Capron. Jubileumsbilen var en Sunlight T 64.

Den 22. april rullet bobil nr. 20.000 av produksjonsbåndet på bobilfabrikken Capron i tyske Neustadt og markerte med det, at fabrikken har utviklet seg til å bli en stor suksess.

Fabrikken har bare eksistert siden 2007, så det må sies å være intet mindre enn en sensasjon, at den allerede har nådd 20.000 bobiler.

Produktmanager Kathrin Straubinger forteller, at både ledelsen og alle ansatte på fabrikken er stolte av, at den på blot seks år har rundet dette magiske tallet.

Capronfabrikken i Neustadt i Tyskland er et samarbeid mellom produsentene Hymer og Dethleffs, og bobilene som produseres er enkle biler av høy kvalitet og til en meget gunstig pris, heter det i en pressemedling som er sendt ut.

Der beskrives det videre at den høye og velkjente kvaliteten, som også er kjent fra Hymer og Dethleffs bobiler, kombinert med en gunstig pris, har vist seg å være et konsept, som har falt i forbrukernes smak og som et resultat av dette har fabrikken bare opplevd vekst år etter år.

Du vil sikkert like disse artiklene også