Home Aktuelt Revolut – Valutaveksling og kostnadsfrie bankuttak i utlandet

Revolut – Valutaveksling og kostnadsfrie bankuttak i utlandet

by Content Marketing
Revolut

Revolut er en app basert konto som tilbyr tjenestene til en tradisjonell bank og en handelsplattform i aksjemarkedet. De har på rekordtid blitt umåtelig populære, takket være funksjoner som gebyrfrie pengeoverføringer på tvers av landegrenser når du reiser, gratis valutaveksling, i tillegg til kostnadsfrie bankuttak i utlandet.

Også som tradingplattform har de vokst kraftig de siste årene, og det i et marked med svært tøff konkurranse. Selv om det i dag finnes utallige handelsplattformer med flere innovative funksjoner, har Revolut klart å utvikle tjenester som begeistrer tradere verden over.

Først og fremst tilbys en rikt utvalg av investeringsmuligheter, der også prisene er noe av de beste som finnes på dagens marked. Dessuten har de et høyt fokus på trygghet og sikkerhet, da de har flere smarte løsninger på å sikre kontoen til brukerne sine. I tillegg til at de er regulert og godkjent av flere pålitelige byråer.

Hva gjør Revolut unik?

Revolut har en gjennomgående prosedyre for å ivareta kundenes sikkerhet, noe som gjør at de skiller seg ut sammenlignet med andre aktører på markedet. De har blant annet rask og enkel sperring av konto ved mistanke om eventuelle misbruk, et eget system mot bedrageri som varsler deg om det er aktiviteter som viser seg som svindel, samt fingeravtrykk innlogging.

De er også godkjent av FCA (Financial Conduct Authority i Storbritannia), som betyr at dem har lisens som en institusjon som kan handle med elektroniske penger, og at brukernes penger ikke kan bli brukt til Revoluts egen nytteverdi. Attpåtil der har Revolut søkt om banklisensiering og denne er ventet å bli godkjent i løpet av 2021.

Ingen av dagens tradingplattformer er godkjent som bank. Skulle dette skje, er Revolut dermed den første tradingplattformen med en offisiell banklisens.

Konklusjon

Basert på Aksjebloggens anmeldelse av Revolut, kan vi hevde at det er en meget trygg og pålitelig aktør. Ingen nettbaserte kontoer er 100 prosent sikkert mot eventuelle hackerangrep, men med en slik gjennomgående prosedyre som hos Revolut er sjansen for svindel minimal.

Det har heller ikke vært tidligere tilfeller av svindelangrep mot appens kunder tidligere, og siden Revolut potensielt lisensieres som bank, kan du trade i trygghet om at alle sikkerhetskrav er oppfylt.  

Til og med kundenes personvern er ivaretatt på en enestående måte. Alle lover om GDPR (General Data Protection Regulation) innfris, som betyr at personopplysninger om deg ikke kan brukes til profiterende bruks, som for eksempel markedsføring. Du oppnår altså full anonymitet, og trenger ikke bekymre deg for at dine opplysninger kommer på villspor.


North Borneo Railways – et sus av jungelhistorie

North Borneo Railways

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.